Mike Legarth (K) delte rundstykker ud til Koldings pendlere

Af
Natalie Stratigos

Bevæbnet med 600 rundstykker og flyers med sloganet "Stop københavneriet", var Det Konservative Folkepartis Mike Legarth klar til at give morgentravle koldingensere en peptalk på Kolding Banegård fredag morgen.
 
"Koldingenserne skal blandt andet stemme på mig, fordi jeg også har erfaring uden for Christiansborg. Jeg har været borgmester i Vamdrup, jeg har drevet virksomhed i 25 år og har været ansat hos politiet i seks år. Den erfaring giver mig troværdighed. Jeg vil gerne være både koldingensernes talerør på Christiansborg," lyder det fra Mike Legarth.
 
"Vi skal holde fast i, at Kolding er en uddannelses- og erhvervsby. Det er afgørende, at vi på Christiansborg kæmper for de rigtige rammer for erhvervslivet. Det skal være billigere og nemmere at drive virksomhed".
 
Under morgensolen kunne Mike Legarth blandt andet fortælle koldingenserne om, at han vil rykke flere statslige arbejdspladser til Syd- og Sønderjylland.
 
"Offentlige instanser og styrelser skal fordeles over hele landet. Det har jeg kæmpet for i fire år. For eksempel mener jeg, at Energistyrelsen skal flytte til energimetropolen Esbjerg, for her findes de bedste kompetencer inden for området," fortæller Mike Legarth.
 
Mike Legarth er Det Konservative Folkepartis spidskandidat og står øverst på valglisterne i hele Sydjyllands Storkreds.

Mike Legarth

Mike Legarth er finans-, forsvars-, transport-, kommunal- og energiordfører for Det Konservative Folkeparti.

 

Han har været borgmester i Vamdrup fra 2001-2006

 

Han driver sin egen virksomhed, Connection Inkasso, som har hovedsæde i Vamdrup.

 

Privat er Mike Legarth gift og har to døtre.

Publiceret 29 May 2015 09:30