(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Færdselsuheld:

Motorcyklist omkommet

VIBY SJ.: Natten til fredag, kl. 02.17, fik politiet via alarm 112 en henvendelse fra en bilist, der tilfældigt var kommet forbi en forulykket motorcykel på Dalen tæt på sidevejen Vibyvejen i Viby Sj.
Ambulancepersonale og politiet kørte til uheldsstedet, hvor en yngre mand iført motorcykeltøj lå livløs på uheldsstedet.
Ambulancepersonalet kunne straks erklære ham for omkommet på grund af svære kvæstelser i hovedet.
En anden, lettere tilskadekommen mand blev fundet i nærheden og blev bragt til skadestuen til undersøgelse for mulige kvæstelser.
En bilinspektør blev tilkaldt til undersøgelse af ulykkesstedet og den dansk registrerede motorcykel for at klarlægge årsagen til ulykken.
Der var ikke andre parter involveret i ulykken, og politiet kunne konstatere, at et vejskilt og en plankeværk var blevet påkørt i forbindelse med ulykken efter kørsel på motorcyklen ad Dalen i vestlig retning.
På uheldsstedet fandt politiet også en motorcykelhjelm. De implicerede i ulykken er yngre udenlandske mænd, som politiet er i gang med at identificere, og hvoraf politiet skal afhøre den overlevende omkring de nærmere omstændigheder ved ulykken.
Begge mænd har rutinemæssigt fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol/narkotika. De pårørende til den omkomne mand er ikke underrettet.
pm

Publiceret 29 May 2015 11:00