(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

Find seværdighederne i Kjøge Mini-By

Konkurrencer for børn og voksne i de næste måneder markerer Vennernes 25 års jubilæum

KØGE: Der er altid rigeligt at se på i Kjøge Mini-By på Strandvejen 101 i Køge, men i forbindelse med at Venneforeningen i år har 25 års jubilæum, bliver der sat ekstra fokus med at finde nogle detaljer i konkurrencer for både børn, 5-15 år og voksne.
Fra mandag den 1. juni til søndag den 16. august kan de der er interesseret i at deltage, få udleveret en folder der fortæller om opgaverne.
For børnene gælder det at de kan få et konkurrenceark med 15 foto af detaljer i Mini-Byen. Det gælder så om stille og roligt, at gå rundt i de små gader og efter bykortet finde dem og sætte numrene på arket for at deltage.
Der er ialt fem præmier udsat og vinderne bekendtgøres fredag den 21. august.
For interesserede voksne er det en fotokonkurrence. Der er en præmie for at "skyde" et godt foto i Mini-Byen. Det kan afleveres i papir eller på mail. De foto der er indkommet inden lørdag den 8. august udstilles i Kjøge Mini-By i forbindelse med sommerfesten i weekenden 8.-9. august. Vinderen bekendtgøres fredag den 21. august.
Kjøge Mini-By meddeler at der ekstra ordinært er lukket hele dagen fredag 12. juni, da der er et lukket arrangement. Men ellers holdes åbent alle andre dage kl. 10-16 indtil den 30. september.
Der vil i lighed med de foregående år også være fem onsdag aftener hvor der er åbent og rundvisning med i indgangsprisen, ligesom der bydes på kaffe. Det er onsdagene 24. juni, 1.-, 8.-, 15.- og 22. juli kl. 19.00.
pm

Publiceret 30 May 2015 10:00