Bruninho var igen i fint spillehumør og bragte HB Køge på 1-0 kampens 11. minut. (Foto. JCJ).

Bruninho var igen i fint spillehumør og bragte HB Køge på 1-0 kampens 11. minut. (Foto. JCJ).

HB Køge ridder videre på succesbølgen

Af
Per Møller

FODBOLD: HB Køges mandskab i 1. Division er inde i en rigtig fin periode.
Efter 1-1 i Aarhus mod AGF og den efterfølgende flotte hjemmesejr på 4-0 over Vendsyssel FF pinsedag, fortsatte Henrik Pedersens tropper lørdag eftermiddag den fine stime, da FC Roskilde var modstanderen i sæsonens sidste hjemmekamp på Herfølge Stadion.
1.139 tilskuere var mødt frem i håbet om at se endnu en fin indsats af Svanerne - og de blev ikke skuffede - måske bortset fra de tilrejsende FC Roskilde fans som iøvrigt var med til at skabe en fin ramme om kampen.
HB Køge vandt lokalopgøret med 2-0 fordelt med en scoring i hver halvleg.
HB Køge satte dagsordenen fra første fløjt. Som i de to foregående kampe leverede holdet en helstøbt indsats med masser af pres over hele banen, krydret med glimrende spil og individuelle præstationer.
Sylvester Seeger-Hansen gav gæsterne en advarsel allerede efter halvandet minuts spil da han forsøgte sig men bolden gik snert forbi mål.
FC Roskilde blev presset tilbage på banen og var sjældne gæster omkring Frederik Dues mål. Og i det 11. minut kom belønningen. Kristian Andersen lagde fra højre side et frispark ind i feltet og her kom Bruninho til og bragte HB Køge på 1-0.
Efter pausen fortsatte HB Køge at styre kampen - selvom gæsterne midt i halvlegen havde 10-15 minutter hvor de fik lagt lidt pres på hjemmeholdet.
Men HB Køge fik igen fat i styringen og i det 71. minut afgjorde Brandäo kampen da han bankede bolden i nettet efter at være spillet smart fri af veloplagte Kristian Andersen.
HB Køge kørte sikkert sejren hjem - det sidste kvarter også med en mand i overtal efter at FC Roskildes Mark Leth Pedersen fik sit andet gule kort og dermed marchordre.
HB Køge slutter 2014/15 sæsonen af lørdag den 6. juni med en udekamp mod FC Fredericia. Kampen fløjtes igang kl. 16.00.

null

Publiceret 30 May 2015 21:00