TDC Erhvervscenter Køge på Unionsvej 10 i Køge. (Foto: JCJ).

TDC Erhvervscenter Køge på Unionsvej 10 i Køge. (Foto: JCJ).

TDC Erhvervscenter godt fra start

KØGE: TDC Erhvervscenter Køge er kommet godt fra start, efter at centeret 1. marts indtrådte som en af i alt 13 butikker i en relancering af kæden med samme navn.
- Jeg har talt med mange kunder, som har taget godt imod vores relancering af centeret. TDC udpegede os som et af i alt 13 centre i Danmark, som selskabet ville satse på for fremtiden, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, fortæller Morten Birk fra TDC Erhvervscenter Køge.
Forinden havde der været en del skriverier i både lokale og landsdækkende medier om TDC Erhvervscenter-butikkerne, fordi TDC nedbragte antallet af centre fra 29 til 13.
- Det affødte selvfølgelig spørgsmål fra nogle kunder her i butikken, for de ville gerne vide, om det betød noget for dem, og hvad det betød for os. Heldigvis har det blot betydet, at vi har fået et endnu stærkere samarbejde med TDC, fordi de har peget på os til at få ansvaret for Region Køge, siger Morten Birk.
Centeret servicerer mindre og mellemstore virksomheder, som har brug for telefoni. Det kan være alt fra enkelte mobilabonnementer til en omstillingsløsning, så eksempelvis en receptionist kan omstille telefonkald til medarbejdere på farten.
- Vi har blandt andet installeret demonstrationsudstyr med videoskærm, så kunder kan komme ind i butikken og se, hvordan den nyeste og smarteste teknologi fungerer. Vi ved, at telefoni nogle gange kan lyde lidt abstrakt, men når man ser det brugt i praksis, får man en helt anden forståelse af det, og hvilke fordele der ligger gemt i det, fortsætter han.
TDC's beslutning om at nedbringe antallet af TDC Erhvervscenter-butikker fra 29 til 13 har betydet, at centeret i Køge har fået et større kundegrundlag en tidligere. Faktisk dækker centret nu hele området fra Karlslunde på Sjælland til Nakskov på Lolland.
- Det siger jo sig selv, at når vi er færre centre om at servicere det samme antal virksomheder, så får vi henvendelser fra flere erhvervsdrivende end tidligere, så vi er kommet godt fra start, siger Morten Birk.
TDC Erhvervscenter Køge har ligget på Unionsvej 10 siden 2008 og har 4 ansatte.
pm

Publiceret 30 May 2015 12:00