DEBAT:

Positiv oplevelse i city

Kim Muhs
Læssøegade 2 E
6000 Kolding

Kolding Mandskor har haft besøg af et mandskor fra Berlin. De ankom Kristi himmelfartsdag sammen med deres ægtefæller 76 personer. De boede på Zleep Hotels ved byparken. Det første indtryk de fik, var legeparken, her var de overrasket over at det kan lade sig gøre at have sådan en park midt i Kolding hvor man bare kan komme og lege og grille uden at det var overtegnet med graffiti, og uden alting var blevet ødelagt. Dette ville ikke kunne lade sig gøre i en storby som Berlin. Fredag var vi på Kolding Hus, vi gik langs Slotssøen hvor de igen havde lovord over at der var ænder og svaner som frit kunne gå blandt mennesker.
 

Koldinghus var en stor oplevelse og de havde endnu engang ros for den måde man i Kolding Kommune gjorde alt for at det var pænt og velholdt. Vi var også heldige at det netop var den dag City Kolding afholdt Maj marked og international marked. Byen summede af liv og musik, gode tilbud og aktivitet som de ønskede at de kunne opleve i Berlin i deres by. Deres indtryk af Kolding var, en rigtig dejlig by med masser af specialbutikker og gode cafeer og at byen var så ren og velholdt.
 

Så derfor kære borgere i Kolding, husk at støtte op om vores by, støt midtbyen og alle vores kulturelle attraktioner vi har. Og kære forretning drivende husk at støtte op om at vi kan beholde alle vores butikker i midtbyen og holde marked og andre tiltag, for vores gæster som kommer udefra synes faktisk at vi har en dejlig by med masser af muligheder, vi skal bare selv huske at værdsætte det.

Publiceret 30 May 2015 10:00