Fodbold:

Over 10.000 billetter er afsat til årets bundbrag

Esbjerg fB har alle muligheder for at sikre sig en ny sæson i Alka Superliga, når den direkte konkurrent, FC Vestsjælland, søndag eftermiddag kommer på besøg på Blue Water Arena til årets overlevelseskamp i dansk fodbold. Med fire points forspring vil uafgjort sikre EfB’s eksistens i det bedste selskab.
Kampens vitale betydning afspejler sig i interessen for at overvære kampen. Tilstrømningen til VIParrangementer i Carlsberg Lounge, skyboxe, reposer og de to mindre lounge under C-tribunen sætter sæsonrekord med ca. 1.350 spisende gæster.
EfB’s hovedsponsor, SE/Stofa, har købt 1.000 billetter, som kunder kan sikre sig gennem de to selskabers facebooksider. 300 børn deltager i Legeborgen Cup 2015 i timerne op til kampen og er også sikret billetter.
"Foruden de særlige billetinitiativer mærker vi stor interesse blandt fodboldtilhængere i almindelighed for at sikre billetter. Torsdag formiddag er der solgt og reserveret 10.500 billetter, hvilket ikke er ensbetydende med, at alle benytter deres billetter, men niveauet er højt," siger EfB’s billetansvarlige, Esben Svane.
Også sponsorerne rykker. EfB kunne have afsat betydeligt flere pladser til kick-off-arrangementer i forbindelse med kampen, og alene i Carlsberg Lounge vil 1.000 være på plads for at varme op til et bundopgør ud over det almindelige.
"Vi kan mærke, at sponsorerne er enormt spændte ligesom alle andre, der er tæt på EfB. Dette handler både om fodbold og forretning, og på søndag i nævnte rækkefølge," siger EfB’s salgschef Henrik Tønder.
Både EfB’s officielle fanklub, Blue Knights, Nordvestkurven og andre fans har lovet at sætte ekstra tryk på opbakningen, når EfB-spillerne søndag træder ind på Blue Water side om side med spillerne fra den klub, der skal vinde for at bevare chancen for at overleve sin sæson i Superligaen.
EfB kårer inden kampen Årets Spiller efter en afstemning på EfB’s hjemmeside. Opløbet er tæt mellem fire spillere. Der er således mange gode grunde til at komme til fodbold søndag eftermiddag. Du kan købe billetter til kampen mellem EfB og FC Vestsjælland søndag kl. 16.00 på Blue Water Arena på www.efbbillet.dk.

Publiceret 30 May 2015 11:00