(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Konservativ Ungdom er klar til kamp

VALGKAMP: Efter næsten 4 år trykkede Helle Thorning onsdag formiddag endelig på den famøse valgknap og de unge konservative i Storkreds Sjælland var klar til kamp lige fra det øjeblik valget blev udskrevet.
Konservativ Ungdom kæmper for, at konservative værdier også har en vigtig plads i dansk politik efter valget, og støtter derfor de lokale konservative kandidater!
Selvom Konservativ Ungdom er et af de mindre ungdomspartier møder de altid talstærkt op, og til en morgenauktion med den lokale C-kandidat Christian Wedel-Nedergaard på Roskilde Station, hvor Venstres Ungdom holdte en tilsvarende uddeling, var KU repræsenteret af langt flere.
Landsformand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape, har tidligere udtalt:
- KU har en stor og aktiv organisation i Sjællands Storkreds, og de unge spiller en nøglerolle i vores planlægning af valgkampen – både på det politiske og på det organisatoriske plan. Vi er lykkelige for at have dem med på holdet, og de kommer til at gøre en forskel.

Møder de unge i øjenhøjde

De unge konservative på Sjælland er helt bogstaveligt talt klar til at kæmpe i gader og stræder – både om dagen og om natten for at sikre større opbakning til den konservative bevægelse og bruger derfor weekendens nætter i Holbæk og Roskildes byliv, hvor de sjællandske KU'ere vil dele kondomer og flyers ud.
- En valgkamp behøver ikke kun at foregå i lygtepælene, på gågaderne og i debatter, men kan også foregå i nattelivet. Det handler om at møde de unge mennesker i øjenhøjde og tale politik med de unge, der hvor de rent faktisk befinder sig, siger KU-kampagneleder på Sjælland, Annsofie Lybæk.
Det vil være muligt at møde de sjællandske KU'ere på hele Sjælland i løbet af valgkampen samt på alle de sociale medier via hashtagget #Cdetske og facebook-profilen Søren Pap. 
Konservativ Ungdom på Sjælland er godt i gang med at sikre et stærkt konservativt valgresultat, og det er muligt at møde KU'erne på hele Sjælland i løbet af valgkampen samt på de sociale medier via hashtagget #Cdetske og facebook-profilen Søren Pap.
pm

Publiceret 31 May 2015 16:00