Rishøj kunne juble efter en rigtig vigtig 2-0 sejr i Avarta kom i hus. (Foto: JCJ).

Rishøj kunne juble efter en rigtig vigtig 2-0 sejr i Avarta kom i hus. (Foto: JCJ).

To hurtige mål sikrede Rishøj vigtig sejr

FODBOLD: Der stod meget på spil for Rishøj Boldklub, da holdet søndag gæstede BK Avarta i Espelunden i Rødovre.
Kampen var et led i femte sidste spillerunde i 2. Division Øst - og et nederlag ville for Rishøj være ensbetydende med at en nedrykning Danmarksserien ville rykke betydeligt nærmere.
Men en frisag mod nedrykning kom til gengæld nærmere - det takket være en sejr til Rishøj og hjælp fra andre klubber, som med sene scoringer mod Rishøjs nærmeste direkte konkurrenter i bundstriden.
Rishøj selv klarede paragrafferne med en sejr på 2-0 - takket være to mål i første halvlegs 31. minutved Jesper Dahl og otte minutter senere ved Jonas Bæk.
I Holbæk mødtes Holbæk B&I og B.1908 og her lignede det en sikker sejr til B.1908, men Holbæk kom tilbage og fik 2-2.
I Sundby Idrætspark havde Fremad Amager besøg af Rishøjs nærmeste konkurrent Avedøre IF der førte 1-0 til kampens sidste minut - så lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 1-1.
Stillingen i bunden af 2. Division Øst ligner nu den rene gyser inden fjerde sidste spillerunde på onsdag den 3. juni hvor Rishøj gæster B.1908 i Sundby Idrætspark.
Rækkens nummer 8 og 9, B.93 og Holbæk har begge 34 points. B.1908 på 10.pladsen har 33 points mens Avedøre på den 11. plads der udløser kvalifikationskampe mod nr. 11 i vestkredsen om forbliven i 2. Division, har 32 points., Rishøj indtager 12. pladsen med 30 points.

Publiceret 31 May 2015 16:30