Til venstre ses Vibeke Frydenlund og Charlotte Clement. (Privatfoto).

Til venstre ses Vibeke Frydenlund og Charlotte Clement. (Privatfoto).

To yogalærere fra Køge til festival

Skal undervise på Copenhagen Yoga Festival 2015 28.-30. august

YOGA: To yogalærer fra Yoginis i Køge, Charlotte Clement og Vibeke Frydenlund, skal deltage og undervise på Copenhagen Yoga Festival 2015, som er årets store begivenhed i den danske yogaverden.
- Det er ganske spændende og vi er rigtig, rigtig glade for at skulle undervise på festivalen til august. Vi glæder os til at dele vores passion og engagement for yoga med en masse andre. Vi har planlagt en lækker "smoothie" af forfriskende og nærværende øvelser, fortæller Charlotte Clement, ejer af Yoginis, Kirkestræde 23 i Køge.
Det var to meget glade yogalærer, der modtog nyheden om, at de skal undervise lørdag 29. august kl. 10.00 i Sharing Space.
Copenhagen Yoga Festival 2015 finder sted i dagene 28.-30. august, hvor også en række store internationale yoganavne underviser. Der er rig mulighed for at opleve masser af yoga alle tre dage.
- Jeg elsker bare yoga og har været med på festivalen siden den startede for flere år tilbage. Der er en helt fed stemning og i år bliver det ekstra sjovt, fordi vi underviser og deler ud af yogaglæden, siger Vibeke Frydenlund.
Se mere om Yoginis på www.Yoginis.dk eller på Facebook.
pm

Publiceret 31 May 2015 13:45