Mesterskaberne kommer til at foregå i dagene fra den 25. til 30. april 2017. Mostphoto.

Mesterskaberne kommer til at foregå i dagene fra den 25. til 30. april 2017. Mostphoto.

Kolding bliver vært for EM i badminton

Mesterskaberne kommer til at foregå i TreFor Arena i april 2017

Badminton Europe har afgjort, at Danmark bliver vært for EM i badminton i 2017, det skriver badminton.dk.
Danmark har senest haft EM i 1996 og 2008, hvor det begge gange var Herning, der var værtsby. Denne gang er værtsskabet tilfaldet Trekantområdet, og mesterskaberne bliver spillet i TreFor Arena i Kolding.
Formand for Trekantområdet og borgmester i Kolding, Jørn Pedersen, ser frem til at tage imod de mange professionelle sportsfolk.
“Vi glæder os meget til at være værter for så stor en begivenhed og vil gøre vores ypperste for at give badmintonspillerne og publikum en rigtig god oplevelse. Det er en opgave, som hele Trekantområdet står sammen om at løfte, så vi kan få skabt et brag af en badmintonfest sammen med de lokale badmintonklubber, siger han til badminton.dk.
Værtsskabet er resultatet af Trekantområdets seks kommuners nye satsning på at tiltrække store events og sportsarrangementer til området. Satsningen blev søsat i begyndelsen af 2015 og har altså nu resulteret i det første store mesterskab til området, takket være et intenst samarbejde mellem Badminton Danmark, Sport Event Denmark, Trekantområdet Danmark og Kolding Kommune.

Publiceret 06 June 2015 10:45