Malermester Jesper Rytgaard (nr. to fra venstre) overrækker sit sponsorbeløb på kr. 25.000 til Køge Håndbold, der her er repræsenteret ved sportschef Casper Jeppesen (tv), førsteholdsspiller Claus Hansen og Kent Ankersen. (Foto: JCJ).

Malermester Jesper Rytgaard (nr. to fra venstre) overrækker sit sponsorbeløb på kr. 25.000 til Køge Håndbold, der her er repræsenteret ved sportschef Casper Jeppesen (tv), førsteholdsspiller Claus Hansen og Kent Ankersen. (Foto: JCJ).

Støt lokalsporten - og gør en forskel

Den lokale malermester Jesper Rytgaard fra Chr. Ishøy & Søn i Køge opfordrer virksomhederne til at bakke op omkring den lokale idræt

Af
Per Møller

SPONSOR: Køge Håndbold modtog forleden en check på kr. 25.000 fra det lokale malerfirma Chr. Ishøy & Søn, der har domicil på Unionsvej i Køge.
Anledningen var ikke kun, at indehaver af malerfirmaet, Jesper Rytgaard, ville ønske klubben tillykke med en fantastisk sæson som bl.a. resulterede i oprykning til 1. Division, men også for at komme med en positiv opfordring til virksomheder – store som små – i lokalområdet om at tage initiativ til at bakke op omkring det lokale idrætsliv – både på eliteplan som bredden. Ingen elite uden bredde.
Malerfirmaet er i forvejen sponsor i Køge Håndbold – man har denne gang valgt at forhøje sponsorbeløbet med ca. det tredobbelte af hvad man tidligere har gjort.
- Som lokal erhvervsdrivende bør man se indad og tage initiativ til at bidrage til vores lokale idrætsklubbers bestræbelser på at udvikle klubberne og give dem mulighederne for at være med på højest mulige plan. Og desuden at give lidt tilbage af hvad man selv har fået som medlem af en idrætsklub. Vores firma har valgt Køge Håndbold, bl.a. fordi jeg indtil for et års tid siden selv var aktiv i klubben, og derfor har en stor interesse i at det går klubben godt, siger malermester Jesper Rytgaard til Lørdags-Avisen.
- Vi som sponsorer kan gøre livet lettere for de frivillige kræfter i klubberne ved selv at tage initiativ til at være sponsor. På den måde kan de frivillige bruge kræfterne på det de brænder for, nemlig sporten. Det er os erhvervsdrivende der skal melde os på banen og bakke op – uanset beløb. Ethvert sponsorbeløb er velkomment rundt omkring i klubberne, siger Jesper Rytgaard videre.
Jesper Rytgaard opfordrer også Køge kommune til at være en aktiv medspiller.
- Kommunerne må ikke være bange for at hjælpe hvor der hjælpes kan. Man kan altid være med i et eller andet omfang. Alle kan gøre en forskel til at gøre forholdene for sportens folk bedre.

Hårdt brug for sponsorerne

I Køge Håndbold er man lykkelige for Malermesterfirmaet Chr. Ishøy & Søns sponsorstøtte.
- Vi har hårdt brug for sponsorerne. Det koster bl.a. et sted mellem 5.-7.000 kr. at afvikle en hjemmekamp i 1. Division ligesom der er lange og dyre busrejser til udekampene i det jyske. Det koster virkelig at sætte Køge på håndboldlandkortet, så det er ikke kun sponsorer, men også frivillige der har lyst til at give et nap med ved hjemmekampene, vi har brug for. Der er mange alsidige opgaver både før, under og efter en håndboldkamp, fastslår Kent Ankersen fra Køge Håndbold.
Skulle nogen have lyst til at være sponsor eller frivillig hjælper i Køge Håndboldklub, er man velkommen til at kontakte Kent Ankersen på tlf. 2027 0579.

Publiceret 12 June 2015 14:00