Finn Laumann - sekunderede Malte Kristensen, da han vandt det danske juniormesterskab i 2014.

Finn Laumann - sekunderede Malte Kristensen, da han vandt det danske juniormesterskab i 2014.

Finn Laumann tilbage til Randers BM

Den kendte boksetræner skifter fra Viborg tilbage til Randers
Finn Laumann vender pr. 1. august tilbage til randrusiansk boksning, når han gør come-back som træner i Randers Bokse- og Motionsklub, hvor han indgår i trænerteam sidestillet med Brian Knudsen.
Steffen Nielsen, som Brian Knudsen tidl. professionel, træder af private årsager og manglende tid lidt tilbage på kanvassen.
”Det er allertiders med Finn tilbage i klubben, som han kender ud og ind, idet han har været her tidligere,” siger RBM-formand Jes Kristensen.
Laumann, der i flere år har været kampleder og dommer som RBM-repræsentant, er kommet i klubben i mange år. Men har de seneste tre år været i Viborg AK, hvor parterne dog ikke kunne blive enige om at forlænge samarbejdet.
Laumann var træner i RBM, da klubben havde flest kampboksere i byen og bidrog med en række aktive til bl.a. Randers AC-stævner, og mens han var træner i Viborg AK, trådte han også til og hjalp RBM's Malte Kristensen til bl.a. et dansk juniormesterskab i bantamvægt, da Maltes træner Ivan Øksenholdt var afgået ved døden og havde også tidligere under Øksenholdts sygdom assisteret og sekunderet Malte.
”Det bliver spændende med Finn og Brian. De har allerede snakket sammen, og jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal finde ud af få det til at fungere optimalt. Finn har gjort det glimrende, og hans træneregenskaber er ingen i tvivl om,” siger Jes Kristensen.
”Jo, det er lidt af et scoop. Alle er glade,” siger RBM-formanden.

Laumann glæder sig

Finn Laumann, der som bokser repræsenterede Århus AK og var kendt som en glimrende tekniker, glæder sig til at komme tilbage til RBM, hvor han var frem til 2012 bl.a. sammen med hjælpetrænerne, tvillingerne Jan og Steen Pedersen, der tidligere som aktive repræsenterede først Hobro AK og derefter Randers AC.
”Jeg føler stadig tæt tilknytning til RBM, og jeg glæder mig til at komme i aktion i træningslokalet,” siger Laumann, der tager en bokser med til Randers - Michael Benahmi, der repræsenterede Danmark ved de seneste nordiske mesterskaber for U 19-boksere.
Og det klubskifte kan blive til stor gavn for Malte Kristensen.
”De vejer stort set det samme og kan få meget ud af at sparre sammen. De har sparret tidligere, men ved mesterskaber har vi altid sørget for, at de ikke kom i samme vægtklasse,” siger Laumann.

Publiceret 01 July 2015 09:35