Anders Præst bag disken i den nyåbnede butik, der har meget mere plads til kunder og personale

Anders Præst bag disken i den nyåbnede butik, der har meget mere plads til kunder og personale

JP Brød er nu også blevet til Sandwich

JP Brød og Sandwich er netop åbnet ny butik i Slotsgade. De har lukket butikken på hjørnet af Brødregade/Rådhusstræde for at få mere plads til sandwichs og smørrebrødssalg og det går strygende
Og så kan man få sig en kop kaffe ved en af de caféborde, der er sat op i butikken og udenfor.
"Kunderne har efterspurgt mere plads og det har vi også selv brug for bag disken. Her i den nye butik er der meget mere plads til kunderne, og vi kan også nemmere komme rundt bag disken", fortæller Anders Præst, der står for salget hos JP Brød.
Sammen med sønnen Jesper driver han de to bagerier i både midtbyen og i Dronningborg.
Butikken i Slotsgade er nyrenoveret og mere moderne end den gamle butik. Her er en anden stemning, som skal give kunderne en mere købevenlig oplevelse. Og så er der mere plads til smørrebrøds- og sandwichproduktion.
"Vi har solgt smørrebrød i fire-fem måneder nu og det går lige så strygende som vores salg og sandwich", fortæller Anders Præst.
"Vi er efterhånden en af de få steder i byen, hvor du kan købe netop smørrebrød og det har kunderne taget rigtig godt imod".
Også salg af de almindelige bagerivarer som brød og kager går strygende for far og søn.
"Alle troede, at vi ville lide under alle de bake-off produkter som supermarkederne er begyndt at sælge. Og i starten, jo, der gik salget nedad, men kunderne er vendt tilbage. For de ved godt, hvor de kan få det bedste brød. Og jeg vil sige det der bake-off er den største reklame vi, som bager, kan få. Nu har forbrugeren prøvet det, og de er så vendt tilbage til bageren, som de synes er bedre", siger han.
Den største investering som Anders Præst har gjort i butikken er kaffemaskinen. Den syner ikke af meget, men den er velovervejet indkøbt til at give den bedste kaffe.
"VI var på messe og prøvede os frem med forskellige produkter. Jeg synes så at man får den bedste kaffe med denne maskine, men den har også stået mig i 100.000 kroner. Men som en kunde sagde til mig. Nu får du altså noget ordentlig kaffe, og det har vi så fået", siger Anders Præst og smiler, mens han tager en slurk af den

Publiceret 01 July 2015 08:42