Rune Hansen CEO hos OnlinePartners ser store muligheder i overtagelsen af Aarhus-firmaet Flere Kunder. Foto: PR.

Rune Hansen CEO hos OnlinePartners ser store muligheder i overtagelsen af Aarhus-firmaet Flere Kunder. Foto: PR.

Onlinepartners køber aarhusiansk bureau

Kolding-firmaet udvider nu med et kontor i Aarhus

Koldingensiske OnlinePartners overtager aktiviteterne fra det digitale marketingbureau Flere Kunder ApS. Ambitionen er at skabe synergi ved at kombinere søgemaskineoptimering og content marketing.

Flere Kunder ApS i Aarhus, der er specialister i content marketing, har igennem en årrække arbejdet tæt sammen med OnlinePartners, som er Danmarks største specialiserede SEO-bureau. Med OnlinePartners' overtagelse af Flere Kunders aktiviteter og medarbejdere tager parterne nu skridtet fuldt ud og smelter sammen.

“Mens vi har specialiseret os i søgemaskineoptimering, har Flere Kunder opbygget stærke kompetencer inden for andre onlinediscipliner. Især har Flere Kunder god erfaring med at indarbejde content marketing som et nøgleelement i SEO-indsatsen. Det betyder, at vores kunder får adgang til en bredere palet af muligheder, når det eksempelvis gælder indholdsbaseret markedsføring, earned links, e-mailmarketing og sociale medier. Samtidig får de, der er vant til at handle hos Flere Kunder, nu mulighed for at trække på landets største team af eksperter i søgemaskineoptimering. Synergimulighederne er oplagte, siger Rune Hansen, som er CEO hos OnlinePartners.

Konsolidering i branchen

Tina Halkjær Jensen, grundlægger af Flere Kunder, indtræder som medejer af OnlinePartners og bliver daglig leder af kontoret i Aarhus. Hun betragter integrationen i OnlinePartners som et naturligt træk i den aktuelle konsolidering på bureaumarkedet.
“Det er spændende at blive del af en større virksomhed med endnu flere ekspertkompetencer og et stærkt fagligt miljø, der endda har de samme visioner og mål som vi. Samtidig er der masser af merværdi at hente for vores kunder, og med OnlinePartners' volumen i ryggen kan vi løfte flere og større opgaver end hidtil”, vurderer Tina Halkjær Jensen, der etablerede sin virksomhed i 2011.
OnlinePartners har hovedkontor i Kolding, hvor bureauet har skabt mange nye arbejdspladser. I begyndelsen af 2015 åbnede en filial i Aarhus, der nu flytter sammen med Flere Kunder på Fredens Torv.

Publiceret 01 July 2015 14:00