Finn Christensen og Finn Erik Kristiansen i Shrek og Fiona 'selfie' kulisse ved et tidligere erhvers-arrangement i 7-kanten.

Finn Christensen og Finn Erik Kristiansen i Shrek og Fiona 'selfie' kulisse ved et tidligere erhvers-arrangement i 7-kanten.

Penge til 7-kanten fra Sydbank

Syd Bank støtter op om 7-kanten med en fondsbevilling på 40.000 kr

Af
Af Kim Schou

7-kanten er blevet bevilliget 40.000kr fra Syd Banks fond. Penge der blandt andet skal bruges til et nyt reolsystem til opbevaring og klassificering af rekvisitter, i hallen på Kærvej i Varde. Pengene falder på et tørt sted og 7-kanten, der er Danmarks største amatørteater, er jublende glade for bevillingen. Regions-direktør i Syd Bank- Varde, Finn Christensen, fortæller hvorfor pengene er blevet tildelt foreningen:
"Jamen det er da såre simpelt. Vi har valgt at støtte 7-kanten fordi I ubetinget er områdets kulturmæssige flagskib. Når så mange frivillige/i alt 500 medlemmer, og cirka 40.000 gæster der årligt, ser 7-kantens forestillinger, løfter i flok – så kan vi alle – både på egnen, men også på landsplan se, at 7-kanten er et levende bevis på ægte synergi. 2+2 kan med frivillighed løftes til at give både 5 og 6 sådan i overført betydning.
7-kanten giver os alle i lokalområdet en stor lokal solstrålehistorie, som vi alle kan være stolte af – og som vi er mega stolte af.
Vi vil gerne støtte dem der gør en forskel – og det gør 7-kanten," slutter Finn Christensen.

Publiceret 01 July 2015 08:00