Førsteholdstruppen i HB Køge har taget fat på forberedelserne til den nye sæson - bl.a. med løbetests på Køge Atletikstadion. Her ses fra venstre Rasmus Nielsen, Brandäo, Michael Broni, Kristoffer Munksgaard og Mark Gundelach. (Foto: JCJ).

Førsteholdstruppen i HB Køge har taget fat på forberedelserne til den nye sæson - bl.a. med løbetests på Køge Atletikstadion. Her ses fra venstre Rasmus Nielsen, Brandäo, Michael Broni, Kristoffer Munksgaard og Mark Gundelach. (Foto: JCJ).

Kapitaludvidelse giver arbejdsro i HB Køge

- Vigtigt at vi kan skre os kontinuitet i klubben på vejen od Superligaen, siger bestyrelsesformand Henrik N. Andersen

Af
Per Møller

FODBOLD: HB Køges emission blev mødt med stor interesse. Nu er den fuldtegnet og succesfuldt gennemført med udstedelsen af 5 mio. nye aktier.
Langt den overvejende del af selskabets aktionærer har valgt at støtte op om kapitaludvidelsen. Ud over opbakningen fra de nuværende aktionærer i forbindelse med aktieemissionen har HB Køge fået en ny storaktionær.
Det drejer sig om selskabet ”JR Gruppen” ved Jette Rasmussen, som har valgt at støtte op om HB Køge.
- Med de forandringer HB Køge har igangsat det seneste år, har jeg stor tiltro til, at vi igen kommer til at opleve HB Køge tilbage i Superligaen. Jeg bifalder den nye sportslige kurs, klubben har sat, og også uden for banen tegner der sig nogle spændende perspektiver.
Derfor har jeg valgt at investere i HB Køge, siger Jette Rasmussen.
HB Køges bestyrelse er særdeles tilfreds med den gennemførte kapitaludvidelse, som er væsentlig for udnyttelsen af HB Køges potentiale, og ser denne emission som en tillidserklæring fra både nuværende og ikke mindst den nye aktionærer.
- Kapitaludvidelsen sikrer et økonomisk fundament, der er med til at sikre en kontinuitet i klubben – til at sikre, at vi hele tiden forbedrer os og gør os klar til at blive en fast bestanddel af Superligaen. Men det sker med økonomisk ansvarlighed. Vi vil ikke satse alle pengene i den kommende sæson selvom der skal tre hold op fra 1. Division. Det handler om det lange seje træk sideløbende med hele Køges udvikling og Køge Park. Vores økonomi og soliditet er styrket så vi nu får råd til at bo på Køge Park. Den økonomiske indsprøjtning gør også at vi nu ikke behøver at sælge spillere – det er vigtigt at vi holder fast i den trup og hele det ”fuldtids-setup” vi har nu - skabe en stabilitet som er tvingende nødvendigt for en stor fremtid. Vi giver alle i truppen mulighed for at koncentrere sig 100 procent om opgaven – tænke fodbold 24 timer, siger HB Køges bestyrelsesformand Henrik N. Andersen, der kan berette om en fantastisk stemning og optimisme i truppen.

Publiceret 03 July 2015 10:00