(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

DBU-Fodboldskole hos AIK 65 Strøby

FODBOLD: I uge 32 afholder AIK 65 Strøby Fodbold i samarbejde med Stevns kommunes ”Aktiv sommer” DBU's Fodboldskole for drenge og piger født i årgang 2000-2007.
Fodboldskolen byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag klokken 9-15, hvor deltagerne blandt andet skal igennem det nye skills træningsprogram, som er udviklet af DBU's Landstrænergruppe. Der bliver fokus på udvikling, fællesskab og masser af fodbold.
Alle deltagere får en uges fodboldtræning, T-shirt og shorts fra Adidas, drikkedunk, diplom og en unikt designet SELECT fodbold.
Fodboldskolen i AIK 65 Strøby bliver unik, idet det i år er klubbens 50 års jubilæumssæson, noget som blandt andet fejres med et nyt klub logo for AIK 65 Strøbys fodboldafdeling.
Meget tyder på at, AIK 65 Strøby Fodbold, Stevns kommune og Dansk Boldspil Union kommer til at, sætte deltager rekord i nyere tid, idet man p.t. er i gang med den femte gruppe af piger og drenge.
Ud over de tre samarbejdspartner omkring fodboldskolen i Strøby, så er der en fjerne organisation idet Strøby Idræts Centers cafeteria, ”AIK cafeen” tilbyder forplejning til alle deltagere, hvor man både kan tilkøbe sig morgenmad og frokost via forudbestilling hos AIK Cafeen på mail@aikcafeen.dk.
Læs mere om fodboldskolen og billetsalget på www.dbu.dk/fodboldskole.
pm

Publiceret 05 July 2015 17:15