Køge Bibliotek (Arkivfoto).

Køge Bibliotek (Arkivfoto).

Lån engelsk litteratur online

På Køge Bibliotek

BOGLÅN: Her er en god nyhed til alle der læser engelsk, enten fordi det styrker ens sprogkundskab eller fordi udvalget af engelsk litteratur giver én et større udvalg.
Med eReolens internationale fætter: eReolen Global, kan man som biblioteksbruger vælge mellem mere end 2.500 engelsk ebøger og lydbøger.
Siden www.ereolenglobal.dkfungerer på samme måde som eReolen, men er en selvstændig hjemmeside med egen app til iOS og Android. Overdrive hedder app'en.
- Vi kan se i vores statistikker at flere og flere biblioteksbruger bruger eReolen.dk som et supplement til lån af fysiske bøger. Vi forventer derfor at mange vil få gavn og glæde af den nye digitale bibliotekstjeneste, fortæller bibliotekar Randi D. Petersen og peger på udvalget af engelske rejseguides heriblandt den populære serie Lonely Planet som en favorit hos biblioteksbrugerne.
Til børnefamilierne er der et bredt udvalg af billedbøger, letlæsningsbøger og lydbøger.
– Børnene har jo engelsk fra 1. klasse og der er der mange forældre der gerne vil understøtte med let litteratur på engelsk.
Som biblioteksbruger og borger i Køge Kommune er det muligt at låne to og reservere to bøger på samme tid. Lånetiden er 21 dage.
Bøgerne forsvinder automatisk når lånefristen udløber, så her behøver man ikke bekymre sig om biblioteksbøder.
Man kan læse mere om eReolen Global på KøgeBibliotekernes hjemmeside og man kan spørge bibliotekspersonalet til råds om app, log ind og litteratur.
pm

Publiceret 05 July 2015 09:45