ME & Marley har udvidet forretningen.(Foto: JCJ)

ME & Marley har udvidet forretningen.(Foto: JCJ)

ME & Marley udvider blomster- og interiøruniverset

Der er blevet en del mere plads hos Me & Marley i Køge, som fredag d. 3. juli genåbner med 80 nye kvadratmeter.

Af
Af Louise Lindblad

UDVIDELSE: Efter et par hektiske dage med renovering og klargørelse står den nye og nu større blomster- og interiørbutik ME & Marley klar til at byde kunderne velkommen med endnu mere inspiration til hjemmet, dans og gode tilbud fredag d. 3. juni. Adressen er stadig den samme og ligeså er stemningen i den hyggelige og indbydende butik på Nørregade 30.
- Vi har væltet væggen ind til nabobutikken og dermed udvidet butikken med 80 kvadratmeter. Det vigtigste for os har været at bevare samme stemning, som før, og det synes jeg er lykkedes, fortæller en glad ejer, Jullie Schytte.
Åbningen af den nyrenoverede butik bliver markeret fredag d. 3. juli. Der er aftenåbent til klokken 22, hvor man blandt andet kan opleve en demonstration af kalkmaling fra Kalklitir, som væggene i butikken også er malet med.
De nye, ekstra kvadratmeter har naturligvis også givet anledning til en udvidelse af sortimentet, og af nye mærker kan nævnes Nicolas Vahé, Bunga Life, Little Luxury Home og SemiBasic.
- Dengang vi startede var vi primært en blomsterbutik – og det er vi stadig - men nu har vi pladsen til også at gå mere i retning af interiør og have et stort udvalg indenfor indretning til hjemmet. Det er den retning, jeg brænder for, siger Jullie Schytte.

Publiceret 05 July 2015 12:00