Kursus:

Lærere fra Vonsild Skole skal sørge for mere motion i elevernes hverdag

Vonsild Skole har taget det første skridt til at tænke endnu mere bevægelse ind i elevernes skoledag. Fysisk aktivitet fremmer læring, og det er én af grundene til, at skolen starter et bevægelsesforløb for personalet den 7. august. Det skriver DGI i en pressemeddelelse.
 
Sammen med DGI vil Vonsild Skole give mere læring og energi til personalet, så glæde og begejstring for at bevæge sig udbredes blandt både lærere og elever. Forløbet er opdelt i forskellige moduler, som er skræddersyet til Vonsild Skole. Når forløbet er afsluttet, er Vonsild Skole certificeret til at kalde sig DGI Profilskole.
 
"Vi vil gerne give vores personale redskaber og værktøjer til at tænke mere bevægelse ind i skoledagen på en nem måde. Personalet skal have en håndsrækning for at leve op til folkeskolereformens målsætning omkring bevægelse," siger viceleder Betina Faaborg i pressemeddelelsen.

Hvad er profilskoler

Som profilskole sætter man nye standarder for, hvordan fysisk aktivitet bliver en succesfuld del af hverdagen. Profilskoler er et koncept, som er udviklet af Dansk Skoleidræt og DGI for certificering af skoler med særlig fokus på idræt, leg og bevægelse.

Publiceret 05 July 2015 14:00