Kristina Frederiksen trives som elev på EU-talentprojektet Talentvejen.nu.

Kristina Frederiksen trives som elev på EU-talentprojektet Talentvejen.nu.

Uddannelse:

Kristina motiveres af bunker af opgaver

Kristina Frederiksen er uddannet Mercedes-mekaniker, men har skiftet spor

Umiddelbart kan vejen fra mekaniker med speciale i Mercedes til administrationselev i Haderslev Kommune virke lang, men ikke for Kristina Frederiksen.
Efter en trafikulykke har hun med støtte fra sin forlovede skiftet spor. Hun har taget en HG for voksne og været elev i Haderslev Kommune i snart et år.
”Jeg har rodet med biler med min far og tre brødre, siden jeg var lille. Min drøm var derfor at blive mekaniker. Skulle jeg vælge om i dag, ville jeg ikke være min erfaring som mekaniker foruden, men jeg ville vælge mit nuværende erhverv. Jeg er glad for jobbet, mulighederne og udfordringerne. Jeg motiveres af bunker af opgaver,” fortæller 23-årige Kristina Frederiksen., der er bosat i Bevtoft.

Trives med ansvar

Hun er indtil august elev i Teknik og Miljø og skifter så til Kultur og Fritid i anden halvdel af elevtiden.
”Jeg trives med ansvar, indfrier mine mål og har ambitioner om at blive leder i en offentlig virksomhed, når jeg er klar til det. Når jeg har afsluttet min elevtid, vil jeg tage kommunomuddannelsen og uddanne mig videre i ledelse.”
Haderslev Kommunes elever tager deres skoleforløb på IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Kristina Frederiksen er her elev på EU-talentprojektet Talentvejen.nu og har valgt at dykke ned i emnet ”innovativ ledelse - motivation og kommunikation”.
Talenteleverne i projektet skal mestre egenskaberne vilje, engagement, nysgerrighed, social kompetent, innovativ og overblik.

Publiceret 05 July 2015 08:00