Boxplay-specialist forlænger med Energy

Esbjerg Energy har forlænget aftalen med den 23-årige forward Michael Binderup, der primært er benyttet som højre wing.
"Jeg er glad for, at få muligheden for fortsat at være en del af projektet i Esbjerg. Vi spillede en god sæson sidste år og vi har et godt hold, hvor jeg har nogle gode holdkammerater, så jeg glæder mig til den kommende sæson," konstaterer Michael Binderup.
"Binder" er født og opvokset i Gladsaxe og har boet i Odense inden ishockey som 15-årig bragte ham til Esbjerg.
"Vi ser nu Michael som esbjergenser," fortæller direktør i Esbjerg Energy Søren Mathiasen og fortsætter:
"Han kom til Esbjerg tilbage i 2007 og han er garant for både hårdt arbejde og en disciplineret indsats på og uden for isen. Værdier vi sætter meget højt hos Esbjerg Energy. Og så er han en flik fyr, der har det godt med den øvrige del af truppen. Derfor betragter vi selvfølgeligt Binderup som en af vore egne drenge," understreger direktøren.
"Det vigtigste for mig er, at jeg selv føler mig som esbjergense,r og at Esbjerg er mit hjem. At andre så oplever mig som en naturlig del af byen og dets ishockeyhold er bare rart," kvitterer "Binder".
Michael Binderup er 178 cm høj, vejer 81 kg og spillede på grund af en skade blot 16 kampe i sidste sæsons grundspil for vestjyderne. I slutspillet var Michael Binderup tilbage på fuldt kraft og spillede her 15 kampe. På trods af skaden nåede "Binder" to scoringer og 13 oplæg i sidste sæson, hvilket er mere end i de tidligere sæsoner.
"Binder kom godt ud af sidste sæson, hvor han blev generet af en brækket arm. Efter comebacket arbejdede han gennem hele skadesperioden og genoptræningen hårdt. Han fik derfor fuldt fortjent en god afslutning på grundspillet og et rigtigt godt slutspil," vurderer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.
Michael Binderup er med sin arbejdsindsats og sit disciplinerede spil en naturlig del af Esbjergs boxplay-spil og han deltog på et meget tidligt tidspunkt i sin udvikling i undertalsspillet hos Esbjerg Energy. Men der kan stadig tilføjes væsentlige facetter til den 23-årige forwards spil:
"Vi skal fortsætte arbejdet med at udvikle Michaels spil, fortsætter Energy-coachen. Og det vil betyde, at vi kan overlade mere ansvar til ham," slutter den 47-årige canadier.
"Endnu en vigtig brik i arbejdet på at fortsætte den udvikling holdet gennemgik sidste år er faldet på plads. Aftalen med Michael Binderup bidrager til kontinuitet i truppen, og vi får en eksponent for den vinderkultur vi ønsker at videreudvikle. Derfor er det med et smil på læben vi har underskrevet kontrakten med Michael Binderup," konstaterer Søren Mathiasen.

Publiceret 16 July 2015 10:45