Der er netop asfalteret på Ravnsbjerg Bakke, så nu kan både små og store interesserede nemt bevæge sig rundt på den nye udstykning i Guldager.

Der er netop asfalteret på Ravnsbjerg Bakke, så nu kan både små og store interesserede nemt bevæge sig rundt på den nye udstykning i Guldager.

Boligprojekt:

Det kører derudaf på Ravnsbjerg Bakke i Guldager

Ravnsbjerg Bakkes 51 parcelgrunde tager form. Investorer melder om god interesse

Af
Louise Ritter

Der kommer ikke ligeså mange som i Nørreskoven eller Byparken, men Ravnsbjerg Bakke i Guldager har nu den seneste tid udviklet sig til lidt af et udflugtsmål. Indtil i sidste uge krævede det ganske vist gummistøvler at færdes på området, men det har ikke holdt interesserede, potentielle købere væk. Særligt i weekender og aftentimerne har mange lagt vejen forbi for at blive klogere på den nye store udstykning tæt ved jernbaneoverskæringen.

I sidste uge kom der asfalt på bakkens veje og dermed bliver det nu endnu lettere at inspicere mulighederne for at bygge på en af områdets 51 grunde.
Entreprenørvirksomheden Svend B. Thomsen fra Varde og arkitektfirmaet Bo Christensen ApS fra Skjern er hovedinvestorer i projektet.

“Tre grunde er endegyldigt solgt og seks-syv mere er tæt på. Derudover er både et gårdhave- og et rækkehus-projekt under udarbejdelse, og når det falder helt på plads, så er halvdelen af grundene faktisk væk,” siger arkitekt Bo Christensen, der er ovenud tilfreds med tingenes udvikling på Ravnsbjerg Bakke.

“Vi har slet ikke startet annonceringen af grundene endnu, som man hidtil kun har kunnet se på projektets hjemmeside. Så jeg synes, at det er godt gået især taget i betragtning af, at området jo stort set har været en jordbunke, siden vi gik i gang, så det har måske været svært for folk at se mulighederne i det,” siger Bo Christensen.

Nu er Ravnsbjerg Bakkes veje altså blevet asfalteret. Det har været en længere rejse - blandt andet på grund af arkæologers fund i området - men nu kører det altså hurtigt derudaf på bakken i Guldager.

Publiceret 16 July 2015 12:00