DEJLIG SENSOMMER ved Nykøbing F-revyen. Tag med på en herlig bustur til god mad, hygge og stjernerevy hos Flemming Krøll.

DEJLIG SENSOMMER ved Nykøbing F-revyen. Tag med på en herlig bustur til god mad, hygge og stjernerevy hos Flemming Krøll.

Ekstra chance for at opleve årets Nykøbing F. Revysucces 

Flere læsere har spurgt om Hvidovre Avis ikke arrangerer en revytur mere til Flemming Krølls succesfulde jubilæumsrevy i Nykøbing F?

Omkring 120 glade Hvidovreborgere var med på de to revyture lige efter premieren i forsommeren, og selvfølgelig vil vi gerne opfylde ønsket om en ekstratur i august for dem, der endnu ikke har nået at se årets hylende morsomme og stjernespækkede revy på Falster. Vi har fået rådighed over 45 af de allerbedste pladser på balkonen - på de første rækker - hvor man både sidder, hører og ser bedst. Turen finder sted onsdag den 26. august med start fra Hvidovre Avis kl. 16.45, spisning i restauranten kl. 18.00 og revyforestilling kl. 20.00, så der er god tid til at nyde atmosfæren og det hyggelige samvær. Prisen er kr. 708,- for det hele, luksusbus t/r, stor lækker buffet med lune retter, kaffe og de gode revybilletter. BILLETKØB/BESTILLING NU på Hvidovre Avis` ekspedition, Hvidovrevej 301, tlf. 36 49 55 55 (direkte-tlf. 28 35 12 87), - eller mail: nem@hvidovreavis.dk. 

Publiceret 21 July 2015 08:00