Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politiet har fået mange brugbare tip i voldtægtssag fra Vorbasse

Af
Af Jacob Hove

Der er stor interesse for at hjælpe politiet med at opklare den voldtægtssag, der søndag nat ramte Vorbasse Marked.
Det fortæller vicepolitiinspektør Frede Nissen til bt.dk.
"Efter vi er gået til pressen, har vi fået en række henvendelser, som er meget brugbare, men vi har endnu ikke identificeret nogen gerningsmænd," siger Frede Nissen, der også fortæller, at den 16-årige pige, der blev voldtaget af fire mænd, "efter omstændighederne har det godt."
Sydøstjyllands Politi har et signalement af de fire mænd:
A: mand, 33 – 36 år, 180 – 190 cm høj, kraftig til buttet af bygning, 2 – 3 cm mørkt pjusket hår.
B: mand, 30 – 40 år, 180 – 190 cm høj, kraftig bygget, med skægstubbe og skaldet.
C: mand, 35 – 38 år, 170 – 180 cm høj, 5 – 6 cm langt tilbagestrøget lyst hår.
D: mand, 3- 4 cm mørkt pjusket hår, ugegammelt fuldskæg.
Og politiet beder stadig om hjælp til at opklare sagen.
Vorbasse Marked besøges af op mod 250.00 mennesker og gerningsmændene behøver således ikke at være lokale, men kan komme mange steder fra. Det betyder, at selv om du ikke er fra lokalområdet, så kan du godt have vigtig viden om en gruppe mænd med de nævnte signalementer. Er det fire kammerater, som du ved hvem er? 
Sydøstjyllands Politi kan kontaktes via 114.

Fire mænd

Voldtægten skete søndag den 19. juli ca. kl. 2 om natten.
Her var en 16-årig pige alene på vej fra Markedspladsen til Unge-campen, da hun ved en toiletvogn i nærheden af Familie og Unge-campen blev antastet af en mand og trukket ind i et buskads.
I buskadset var der i alt fire mænd, hvoraf de to fastholdt hende, mens én af mændene begik fuldbyrdet voldtægt. Den sidste mand holdt vagt under overgrebet. Efter voldtægten løb de fire mænd over en P-plads mod Hovborgvej.
Efterfølgende søgte den 16-årige pige hjælp hos en af vagterne på Vorbasse Marked. Vagten var stationeret ved Campen, og kvinden fortalte, at hun netop var blevet voldtaget i nærheden af Unge-campen.
Sydøstjyllands Politi blev straks kontaktet og en efterforskning blev sat i gang med bl.a. teknikere og hunde, der afsøgte gerningsstedet, ligesom den unge kvinde umiddelbart efter hændelsen blev undersøgt på voldtægtscenteret. Ofret er ikke fra lokalområdet.
 

null

Publiceret 21 July 2015 15:00