Se billederne:

Varde cyklede i det høje gear til tour-fest

Af
Lotte Gyldenvang

Varde Garden slog taktfast og med festlige rytmer arrangementet TV2 på Tour i Varde i gang fredag formiddag.
Allerede fra begyndelsen af tre dages aktiviteter var borgere i Varde og omegn mødt talstærkt op.
“Vi har haft mange forventninger, men jeg er alligevel meget overrasket over at se så mange så tidligt i arrangementet,” lød det fra Ulla Højgaard, marketingchef i Varde Handel.

Især børnefamilier havde fundet vej til Torvet og de mange aktiviteter, som der blev budt på i forbindelse med, at TV2 sendte direkte fra Varde både fredag, lørdag og søndag.
De mindste blev iført gule førertrøjer og prøvede kræfterne af med cykelløb på alt fra løbecykel og den trehjulede til den nye mountainbike, mens forældre støttede op med klapsalver og jubel undervejs.
Lørdagens landevejsløb for både juniorer, herrer og damer var også et tilløbsstykke med mange deltagere.
Da Ulla Højgaard mandag morgen så tilbage på weekenden konkluderede hun:

“Det har været tre fantastiske dage i Varde. Jeg har hørt flere tilkendegive, at man gerne ser TV2 på tour i Varde igen til næste år, og skulle det ske, så er vi klar. TV2 har ikke holdt sig tilbage med roser til Varde. Og det med god grund. Varde har bestemt noget at være stolte af. Det var dejligt, at byen bakkede op om de mange aktiviteter, som TV2 diskede op med”.

Også de forretningsdrivende i byen har god grund til at smile efter det store arrangement.
“Vi havde ikke pyntet byen forgæves i gult. Foruden borgere har der har været rigtig mange turister i byen i forbindelse med arrangementet, og det er bestemt glædeligt,” siger formand for handelsstandsforeningen, Morten Frost.

Se billeder fra weekenden i billedegalleriet.

null

Publiceret 21 July 2015 20:00