Kræmmere:

Marked for femte gang

Genforenings- og Grænsemuseet i Christiansfeld inviterer til marked

Genforenings- og Grænsemuseet afholder i år for femte gang bagagerums-, trailer- og kræmmer marked på museets P-plads - Koldingvej 52 i Christiansfeld - overfor Den gamle Grænsekro mellem Haderslev og Kolding. Markedet finder sted lørdag den 1. august Og Er åbent fra kl. 9 til kl. 15. Endnu få ledige stadepladser at få ved henvendelse til tlf. 2283 1879.
Fra kl. 10.30 er der gratis køretur med hestevogn i det historiske kulturlandskab, med kort forklaring i både børne- og voksenhøjde af den medkørende kustode fra Genforenings- og Grænsemuseet, når kusken stopper ved de historiske mindesmærker på ruten. Kusken på bukken er ingen ringere end Andr. Brøchner, en særdeles erfaren kusk, som bl.a.er kendt for at køre rundture i Christiansfeld med sin hestevogn, når der er onsdagsmarked i byen.
På museets plæne vil der være små aktiviteter for markedets mindste gæster, mens mor og far besøger de spændende kræmmerboder.

Krofatter hygger

Også krofatter på Den gamle Grænsekro er med på løjerne. Kroen tænder op under grillen på markedspladsen og står klar med grillpølser og drikkevarer til lækkersultne gæster omkring middagstid.

Publiceret 26 July 2015 08:00