Se www.oplev.kolding.dk/strand for mere information og inspiration til at tage til stranden. Foto: Kolding Kommune

Se www.oplev.kolding.dk/strand for mere information og inspiration til at tage til stranden. Foto: Kolding Kommune

Bliv klogere på dyrelivet i vandkanten

I hele uge 33 kan børn og voksne se nærmere på strandens dyreliv

Forlæng den gode sommerferieoplevelse – tag med på Strandsafari i vandkanten. Pak børnene og madkurven og få en hyggelig oplevelse, I også bliver klogere af. Kolding Kommune holder strandsafari på de fire Blå Flag strande i uge 33. Mandag den 10. august er det ved Binderup, tirsdag den 11. august på standen ved Løverodde, onsdag ved Hejlsminde og torsdag ved Grønninghoved. Arrangementerne varer fra 15-17.
 

Gennem ugen kan hele familien komme med Kolding Kommunes kystmedarbejdere og naturvejleder på safari efter strandens dyreliv. Udstyret med net og akvarier skal børn og forældre i fællesskab fange rejer, krabber og små fisk.
 

”Fangsten samler vi i et ”rørebassin” i strandkanten og fortæller om de mange spændende dyr og deres måder at leve på,” siger naturvejleder Nanna Winbladh.
Kolding Kommune har 50 kilometer kyststrækning med masser af strand og gode muligheder for at få en dukkert. Mange af strandene er lavvandede og særligt egnet til helt små børn. På kyststrækningen er der udpeget 11 badestrande, hvor af 4 har det Blå Flag som tegn på, at de lever op til de internationale standarder for en god badestrand. De fire Blå Flag strande ligger alle inden for Naturpark Lillebælt.

Publiceret 01 August 2015 14:00