Oplev schweiziske Hélène Ramer i rebstige. (Pressefoto).

Oplev schweiziske Hélène Ramer i rebstige. (Pressefoto).

Cirkus Baldoni klar med sæsonens to sidste forestillinger

CIRKUS: Sommersæsonen begynder at gå på hæld - og det lokale Cirkus Baldoni er klar med sæsonens to sidste forestillinger i lokalområdet.
De foregår i Herfølge på Vordingborgvej/Stadionparkering fredag den 14. august kl. 18.00 og hele sæsonen sluttes af i Ulstrup på vinterkvarteret, Ulstrup Bygade 12, lørdag den 15. august kl. 15.00.
Her satser de på smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien. Her lægges der vægt på nærheden og at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet at ”forestillingen begynder når billetten købes”.
De hyggelige gamle cirkusvogne, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk indenfor, kioskpigen der også er cirkusprinsesse i manegen og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af at være tæt på det hele.
Det er den klare målsætning at Cirkus Baldoni skal være cirkus som man husker det fra gamle dage, blandet med nutidens teknik og scenekunst.
Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk. Det er også muligt at reservere på billet-tlf. 2086 6010 hverdage mellem kl. 9-14 samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.
Vind billetter til en af de to forestillinger - læs mere om konkurrencen på Lørdagsavisen.dk fra mandag den 3. august Kl. 09.00.
pm

Publiceret 01 August 2015 11:45