Carsten Heller arbejder med WeAreTheWay. (Foto Kenn Thomsen).

Carsten Heller arbejder med WeAreTheWay. (Foto Kenn Thomsen).

Talentfulde, unge musikere fra Køge søges

MUSIK: Bandakademiet er på udkig efter talentfulde upcoming musikere, der gerne vil arbejde sammen med nogle af Danmarks bedste sangskrivere og producere i efterårsferien. Ansøgningsfrist 16. august.
Er du elektronisk musiker, solist eller i et band? Er du god, og vil du være endnu bedre til at skabe musik? Vil du arbejde i fire dage med profesionelle musikere og producere som Tomas Høffding (WhoMadeWho), Michael Møller (Moi Caprice og The Mountains) og producer Rune Borup (I Got You On Tape, Vinnie Who, m.fl.)?
Kan du svare ja til ovenstående, så er du netop, hvad Bandakademiet leder efter til Music Maker 2015, der foregår i efterårsferien i Roskilde. Programmet veksler mellem workshops, oplæg, møder med forbilleder og individuelle sessions, hvor der skabes ny og spændende musik.
- Musik Maker er en fuldstændig unik mulighed for alle, som er seriøse om at lave musik. Det er coaching og oplæg fra en række etablerede navne, nye netværksmuligheder, fire dages intenst arbejde - og så skal man kun betale forplejning. Der findes næppe bedre mulighed i Danmark for at få finpudset repertoiret og finde ny inspiration, siger Michael Møller, musiker og coach på campen.
Målet er at løfte deltagernes talent, så de bliver bedre til at skabe musik og skrive sange. Forløbet bliver skræddersyet og instruktørerne bliver valgt, så de passer til deltagernes behov.

Hvem kan deltage ?

For at komme i betragtning kræver det, at man er mellem 18-25 og har en vis erfaring med at skrive musik. Bandakademiet leder efter talenter i tre kategorier: Bandet, hvor mere end en person skriver og arrangerer musikken. Solisten, der skriver sange til sig selv og muligvis til andre. Den elektroniske musiker, der bruger sin laptop til at skabe og producere musik uden nødvendigvis at kunne spille et instrument.
- Jeg vil helt klart anbefale andre at søge. Der er super god stemning og både deltagere og undervisere er engagerede. Og så er det fedt at blive lukket ind i maskinrummet hos folk, der laver seriøs god sangskrivning, siger sidste års deltager Mads Kinnerup fra We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, der er finalist i årets KarriereKanonen.
Vil man søge om at komme med, skal man udfylde og indsende et ansøgningsskema, der fås på bandakademiet.dk. Ansøgningen skal indeholde link til musik. Ansøgningsfristen er den 16. august.
pm

Praktisk info

* Der er åbent for ansøgninger frem til 16. august.
* Campen finder sted 12.-15. oktober.
* Music Maker Camp foregår på Roskilde Gymnasium og overnatning finder sted på Roskilde Vandrehjem
* Info og ansøgningsskema: www.bandakademiet.dk.

Publiceret 01 August 2015 10:00