FRISK VED GRILLEN! To af initiativtagerne - menighedsrådsformand Carsten Jelund og kirkens mandlige præst Niels Chr. Poulsen.

FRISK VED GRILLEN! To af initiativtagerne - menighedsrådsformand Carsten Jelund og kirkens mandlige præst Niels Chr. Poulsen.

”Herrehjørnet” - kun for mænd i Strandmarkskirken 

Det er vist en kendt sag, at kvinder har nemmere ved at “netværke” end mænd, der ofte er blevet lidt fortabte når de bliver ledige fra arbejdsmarkedet. En undersøgelse, publiceret i Berlingske fornylig, har oven i købet godtgjort, at mænd har godt af at være sammen og hygge sig uden kvinder...

Alt det har en lille gruppe mænd, tilknyttet Strandmarkskirken, taget konsekvensen af. De har simpelthen oprettet en lille forening kaldet “Herrehjørnet”, hvor der kun er adgang for mandfolk. - Vi mener faktisk, at der er basis for en sådan lille hyggelig samling, siger en af initiativtagerne CARSTEN JELUND, der også er menighedsrådsformand. - Foreløbig er vi en 12-14 mænd, der mødes i kirkens lokaler cirka en gang om måneden, hvor vi snakker om alt muligt, hygger os, og måske også har et indlæg fra en af deltagerne. Og så laver vi også lidt fælles mad. “Herrehjørnet” tager hul på den nye sæson på torsdag den 3. september, hvor kirkeværge LARS RIBER BROBERG, (også medlem), vil berette om sin sejltur over Atlanten. Det sker efter man har nydt noget typisk caribisk mad. Det understreges, at “Herrehjørnet” kun er for mænd, og vil nogen vide mere, kan præsten NIELS CHRISTIAN POULSEN kontaktes på tlf. 21 61 78 02.

Publiceret 01 September 2015 08:00