De fem på holdet hos Teamvikaren.dk i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg

De fem på holdet hos Teamvikaren.dk i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg

De er klar med en hjælpende hånd

Vikarbureauet Teamvikaren.dk har åbnet afdeling i Fredericia

Af
Lars Saugbjerg

Det landsdækkende bureau Teamvikaren.dk har slået sig ned i Fredericia. Fra kontoret på Navervej ved afkørsel 59 leverer de hjælp til jobsøgende - og til virksomheder på jagt efter solid arbejdskraft.
“Vi er kommet rigtig godt fra start. De første vikarer henvendte sig med det samme. De kom fra hele området,” fortæller Jonna Matzen, afdelingsleder hos Teamvikaren.dk i Fredericia.
Teamvikaren.dk dækker mange brancher. Primært er det lager, produktion, rengøring, køkken/kantine - og ad hoc opgaver som administration, kontor, marketing og lignende. Hertil kommer håndværkerdelen: Murere, tømrere, smede osv.
For at kunne servicere virksomhederne bedst muligt har Teamvikaren.dk døgnvagt.
“Vi har åbent 24-7, og er blandt de fem største i Danmark,” siger Jonna Matzen.

Varigt job

Hvis en virksomhed har rigtig travlt, kan det være svært at finde tid til den ofte langvarige proces, det er at udvælge folk.
“Så er det bedre at få folk ind - og opleve vedkommende i en funktion. Virksomhederne undgår den tidskrævende rekrutteringsdel med annoncer, samtaler, udvælgelse, genindkaldelse, afslag osv. Og vikaren oplever virksomheden indefra. Det er en gevinst for begge parter,” siger Jonna Matzen, der tilføjer, at mange folk har fundet ud af, at et vikarjob kan være indgangen til et fast job.
“Hver uge har vi i gennemsnit to vikarer, der bliver fastansat. Og når vi sætter stillinger op på vores hjemmeside, får vi altid henvendelser. Vi har i øvrigt en del udenlandsk arbejdskraft,” tilføjer afdelingslederen.

Bliv vikar

Ikke alle vikarer er interesseret i fastansættelse.
“Vi oplever, at folk takker nej. Livet som vikar kan jo være et frit liv, hvor man mere eller mindre bestemmer over sin egen kalender,” lyder det fra Jonna Matzen.
Hvis ikke opsvinget allerede har indfundet sig, så står det på trapperne. Vikarbureauet opfordrer arbejdssøgende til at henvende sig. Tjek Teamvikaren.dk og få informationer om ansøgningsmuligheder.
“Hvis man kommer ud som vikar, er det med os som arbejdsgivere. Vi sørger for løn, feriepenge osv. En vikar har samme rettigheder som en fastansat, men starter dog på en nyansats lønniveau - naturligvis efter gældende overenskomst,” siger Jonna Matzen.


TeamVikaren.dk er et af Danmarks største landsdækkende vikarbureauer. Fra i alt 11 kontorer arbejder virksomheden både med vikarservice, personaleudvælgelse og rekruttering for virksomheder i hele landet.

Publiceret 01 September 2015 07:30