Det er meget stemningsfuldt når mørket falder på, her et glimt fra et tidligere Stafet for livet arrangement på Frederiksberg.

Det er meget stemningsfuldt når mørket falder på, her et glimt fra et tidligere Stafet for livet arrangement på Frederiksberg.

Du kan nå det endnu!

Alle er velkomne til at deltage i Stafet for livet på Hvidovre Stadion i weekenden

Det går forrygende med tilmeldingerne til Stafet For Livet Hvidovre. I skrivende stund - med 10 dage til stafetstart - er der 360 tilmeldte.

- Det er fantastisk, når man tænker på, at det er den første stafet i Hvidovre. Erfaringerne fra andre stafet-byer er, at der kommer mange tilmeldinger i ugen op til stafetten. Så måske når vi vores mål, som vi satte i september sidste år, nemlig 500 deltagere?, udtaler formand for stafetten Jesper Hesselholdt. - Det er dog ikke det afgørende for styregruppen. Det afgørende er, at deltagerne får en fantastisk weekend. En rørende weekend, hvor vi får støttet op om de nuværende og tidligere kræftpatienter. Og en weekend, hvor vi får lejlighed til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft. Og også en weekend, hvor vi fejrer livet. Det hele handler jo også om at vi alle får mulighed for at fejre flere fødselsdage - hvor færre skal rammes af kræft. Her 10 dage før stafetten er der 360 tilmeldte på 19 forskellige hold. Et af holdene er et åbent hold, hvor alle kan tilmelde sig. - Så hvis du ikke kender nogen, der har oprettet et hold - og du ikke ønsker at oprette dit eget hold - kan du tilmelde dig det åbne hold. Det største hold er i skrivende stund “Running Hvidovre” med hele 43 deltagere. Der er i skrivende stund tilmeldt 39 fightere. Fighterne er tidligere og nuværende kræftpatienter, og de er stafettens æresgæster. Fighterne går “fighterrunden” før selve stafetten igangsættes med ens gule T-shirts, og sender derefter gule fighter-balloner til vejrs. Efterfølgende er der et særligt fighter-telt med et særligt program for fighterne. Deltagelse i fighterprogrammet er gratis. - Vi er rigtig glade for, at så mange tidligere og nuværende kræftpatienter står op som fightere, så vi kan hylde og støtte dem ved stafetten.

Du kan stadig nå det!

- Helt frem til under selve stafetten, kan folk stadig nå at tilmelde sig. Vi har folk parat i “Info-teltet”, der er parat til at modtage din tilmelding. Du skal blot medbringe Dankort, mobiltelefon med MobilePay eller kontanter, så klarer vi resten! siger Jesper. - I stafettens øvrige telte kan man også både betale med MobilePay og kontanter. Og husk, at du også kan komme forbi stadion og se arrangementet, blive underholdt og købe i vores boder, uden at være tilmeldt. Det bliver stort, slutter Jesper Hesselholdt med et smil på læben.

Publiceret 01 September 2015 08:00