Pokalkampe er sjove, fordi det er her, sensationerne forekommer. Billedet er fra kampen Hvidovre mod Brøndby, som HIF vandt 2-1.

Pokalkampe er sjove, fordi det er her, sensationerne forekommer. Billedet er fra kampen Hvidovre mod Brøndby, som HIF vandt 2-1.

Glæder sig i Fremad Valby

Onsdag kl. 17.15 spiller Hvidovre ude mod Fremad Valby i Valby - Avedøre møder på samme tid FC Vestsjælland i Avedøre

POKALFODBOLD: Det er rigtig mange år siden, Fremad Valby og Hvidovre har mødt hinanden i både pokal og turneringskampe. Det rådes der bod på, på onsdag kl. 17.15, hvor Fremad Valby tager imod Hvidovre i Valby Idræts Park.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Sportschef i Fremad Valby; John Andersen. - Vi glæder os rigtig meget til kampen, og der er jo tale om et lokalbrag, hvor alting kan ske. Det er jo altid sjovt, når der sker overraskelser, og det er i pokalkampene, de opstår... - Vi har lagt en entré på 50,- kr. for voksne, hvor børn under 13 år kommer gratis ind. Er man over 13 år og op til 18 år skal der lægges 20,- kr... Hvidovre er kæmpe favorit, og det vil være sensationelt, hvis ikke holdet kan vende tilbage over kommunegrænsen med en sejr.

Forventninger i Avedøre

Tilsvarende ser det ud i Avedøre, der på samme dag og tidspunkt møder nedrykkerne fra superligaen; FC Vestsjælland. - Det er jo en både og kamp, mener træner Jan Christensen. - Vi kan spille helt frit, for presset hviler ikke på os. FC Vestsjælland spillede i superligaen i sidste sæson og ligger nu som bundhold i 1. division, så vi ved ikke, hvad de kommer med og hvor mange resurser, de vil bruge på pokalkampe. Vores udgangspunkt er altid at vinde, og vi har skabt sensationer før. Vi ser, hvordan kampen udvikler sig. Har vi chancen for at gå videre, søger vi det resultat. Er der store klø i luften, sparer vi spillere og koncentrerer os om Danmarksserien...

Publiceret 01 September 2015 08:00