Indstillinger af frivillige ildsjæle kan bl.a. sendes til Niels E. Pedersen fra Fritidsbutikken.

Indstillinger af frivillige ildsjæle kan bl.a. sendes til Niels E. Pedersen fra Fritidsbutikken.

Hvem er Hvidovres Kasket Karl(inde)?

I anledning af frivillighedsugen i uge 39 har arrangørgruppen bag Frivillig Fredag besluttet, at undersøge hvem der er Hvidovres kasketkarl(inde). Mange frivillige er eller har været aktive mere end ét sted, og ofte er man aktiv i flere projekter eller foreninger samtidig. Derfor skal den ildsjæl, der har haft flest frivillige engagementer hædres og fejres på frivillig fredag den 25. september kl. 16.00 på Risbjerggård. Prisen er titlen som Hvidovres Kasketkarl(inde) og der følger en fin kasketkarl(inde) kasket med, fra det lokale broderi BN-Broderi, til den flittige ildsjæl, der kan bryste sig af at være rekordindehaver af frivillige kasketter i Hvidovre.

Hvem kan indstilles?

Alle der har udført frivilligt arbejde i Hvidovre kan indstilles. Det tæller både hvis man har lavet forskellige projekter i samme forening, og hvis man har været frivillig flere forskellige steder. Og man kan tælle alt frivill9igt arbejde med - både forældrebestyrelsesarbejde, træner/spejderleder, aktivitetsansvarlig, koordinator, bestyrelsesarbejde, indsamlinger etc. Det hele kommer an på antallet.

Hvordan indstiller man en frivillig ildsjæl?

Alle kan indsende indstillinger over personer, der kunne være kandidater til årets kasketkarl(inde). Man sender navn, adresse og tlf. på den person, man ønsker at indstille. Husk også, at sende antal af frivillige opgaver kandidaten har været involveret i. Indstillinger mailes til en af følgende:Niels i Fritidsbutikken (npe@hvidovre.dk), Lene i BuQetten (lct@hvidovre.dk)Betina i Ældre- og Handicap (btk@hvidovre.dk). Sidste frit for at indsende indstillinger er fredag den 11. september.

Dommerkomitee udpeget

Arrangørgruppen bag Frivillig Fredag har udpeget en dommerkomitee, der vil gennemgå samtlige indstillinger. På baggrund heraf udpeges to til tre kandidater, der skal “dyste’’ om titlen på årets Frivillig Fredag fest. I dommerkomiteen sidder Ældre Sagen i Hvidovre, Røde Kors - Hvidovre og Cafe Hjertetræets Cafeforening. Sidste frist for at indsende indstilling er fredag den 11. september.

Publiceret 01 September 2015 08:00