Ikke nødvendigt at løbe stærkt i “Hvidovreløbet”

Tilmeldingen til årets motionsgadeløb er i fuld gang

- Så er tilmeldingen til årets store motionsløb, “Hvidovre løber fra narkotikaen” der finder sted søndag den 20. september, i fuld gang, og det tegner til at folk i Hvidovre har taget dette løb til sig, siger en glad løbsarrangør Per Arild, fra Hvidovre Lions Club. - De første tilmeldinger er begyndt at tikke ind, og det er mit indtryk, at folk bruger vores løb som en slags opvarmning til Eremitageløbet, det finder sted 14 dage efter vores løb.

Det er ingen betingelse at man løber stærkt, det er mere vigtigt at få rørt sig, og sørge for at man får lidt motion, samtidig med at man støtter det gode formål, - nemlig Lions Clubbens bestræbelser for at bekæmpe det stadig stigende misbrug af narkotika og andre rusmidler, samt at støtte den lokale atletikklubs ungdomsarbejde.

Pondus starter børneløbet

Gennem løbets hovedsponsor Danske Bank, er det lykkedes os at får bankens maskot Pondus til at starte børneløbet, der som sædvanlig er på 2 km. Ligeledes vil han overrække præmierne til vinderne af løbet, og helt i Pondus’s ånd, er der løbspræmier der relaterer til den lille fyr, til deltagerne, trukket på startnumrene. Og så er der som sædvanlig medalje til alle deltagerne i børneløbet, så der virkelig noget at komme efter. Børneløbet starter kl. 10.00, og kl. 11.00 starter de voksnes løb, på enten 5 eller 10 km-distancen. Dette løb startes af formanden for Kultur & Fritidsudvalget Niels Ulsing, der når han har trykket på startpistolen, selv hopper ned fra scenen, og løber med i løbet. “Martin Optik” i Bredalsparkens Butikscenter, der igennem flere år har været sponsor med hovedpræmierne i de voksnes løb på hhv. 5 og 10 km. med dejlige løbeure, har i år, - nu da han ikke handler med ure mere -, valgt at udsætte fire flotte og dyre sportssolbriller af mærket Oakley, til vinderne af de fire klasser, 5 og 10 km. for damer og herrer. Udover præmierne til de hurtigste, er der masser af præmier, skænket af de handlende i Hvidovre, der heldigvis støtter godt om arrangementet. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at deltage, hvad enten man er stavgænger, eller bare har lyst til at løbe eller gå ruten igennem og samtidig med at man får lidt motion, så også støtter det gode formål.

Chip-registrering

Også i år vil der blive taget tid ved hjælp af en chip, der sidder på startnummeret, og det betyder, at man så snart man er kommet i mål, kan se sin nøjagtige tid for den distance man har valgt at løbe. Og når man så kommer hjem, kan man på sin egen hjemmecomputer, udskrive sit diplom for løbet.

Holdtilmelding.

Det vil også i år være muligt at tilmelde et hold, og i år er der en stor chance for at kunne fravriste “Stenes Venner” de flotte pokaler, udsat af Hvidovre Avis, idet Stenen er fusioneret med et par andre institutioner, og derfor skal der finde en ny vinder af det største hold.

Tilmelding:

Danske Bank er igen i år hovedsponsor for løbet, og Privatdirektør Heidi Manley, stiller igen i år at hold af løbende bankfolk, som er glade for at støtte en god sag,, og de har som alle andre mulighed for at tilmelde sig til løbet på Hvidovre Atletik & Motions hjemmeside: Hvidovre-atletik.dk - Prisen er som de foregående år, 50,- kr. for børn og 90 kr.- for voksne + et mindre gebyr pr. deltager til registrering. - Altså frem med løbeskoene, og få en hyggelig søndag formiddag, sammen med andre løbeglade Hvidovreborgere slutter Per Arild.

Publiceret 01 September 2015 08:00