Knips løs og vind 100.000 kr. til næste byfest

Mæglerkæden EDC opfordrer i en landsdækkende kampagne alle til at lægge billeder fra deres yndlingssted op på facebook og Instagram under hashtagget #elskerbyen. Den by, der har de mest aktive og kreative borgere, får 100.000 kr. til et festligt arrangement i byen.

- Som mæglere lægger vi vægt på at fremhæve de bedste sider til nye tilflyttere - både ved boligen og ved byen, siger Peter Jæger, der til daglig står i spidsen for EDC Arne Madsen i Hvidovre. - Og vi elsker at fortælle om de mange gode steder og oplevelser, man kan få. Ved at folk lægger deres egne billeder på facebook og Instagram kan alle hjælpe med til at vise byens bedste sider frem. Du kan nu vinde 100.000 kr. til din by ved at dele dine bedste billeder af et lokalt yndlingssted eller en rar oplevelse i området. Dine fotos vil blive vist på vores hjemmeside, og ud over at deltage i lodtrækningen om 10 iPads kan du ved at knipse de bedste spots i byen være med til at skaffe 100.000 kr. hjem til et festligt arrangement i din by. - Pengepræmien kunne f.eks. gå til et band eller en kendt kunstner til en byfest eller til et fælles gourmetmåltid på en central plads. Det kunne også være at få en kendt sportsstjerne som gæstetræner på det lokale fodboldhold, eller hvad som helst! Den eneste betingelse er, at pengene går til et festligt arrangement til glæde for alle, der ønsker at deltage, fastslår Peter Jæger fra EDC Arne Madsen. Vinderbyen er ikke nødvendigvis den by, der har flest bidrag eller størst attraktioner men snarere den by, hvor borgerne har gjort den største indsats for at vinde beløbet. EDC Arne Madsen håber, at så mange som muligt vil være med til at sørge for, at de 100.000 kr. lander et sted her omkring. Når konkurrenceperioden er slut den 1. oktober 2015, vil en dommerkomité bestående af Julia Lahme og Mikkel Heideby - begge kendt fra tv’s livsstilsprogrammer - kåre byen med de bedste bidrag. - Det kunne jo lige så godt være i vores område, siger Peter Jæger.

Instagram dit bedste billede med hashtag #elskerbyen

Hvis du synes, at din by skal vinde konkurrencen om de 100.000 kr., så tag en masse fotos af dens skønneste steder, sjoveste begivenheder, bedste arrangementer osv. Læg billederne på Instagram med hashtagget #elskerbyen og skriv evt. med få ord, hvad billedet viser, eller hvorfor du synes, at din by er Danmarks dejligste. Dine billeder kan også lægges op via facebook eller EDC’s hjemmeside edc.dk. Husk at skrive, hvor billedet er taget. Der trækkes lod om 10 iPads blandt alle indsendte billeder. Samtidig deltager du i hovedkonkurrencen om 100.000 kr., som går ubeskåret til et festligt arrangement for byen. Vinderbyen offentliggøres i slutningen af oktober.

Publiceret 01 September 2015 08:00