Den lille fejring af den nye minibus blev bl.a. fejret med Helle Adelborg der klippede snoren over, og Partyblæserne spillede til.

Den lille fejring af den nye minibus blev bl.a. fejret med Helle Adelborg der klippede snoren over, og Partyblæserne spillede til.

Nu kan de ældre komme på udflugter

Aktivitetscentret i Hvidovregade har fået egen minibus

Brugerne af Aktivitetscentret og Værestedet for demente kan se frem til at komme på små ture, udflugter og weekendophold. Centret har nemlig bl.a. takket være arv og donationer kunnet investere i en minibus, der skal bruges til at køre ud og få oplevelser.

- Det har været et meget stort ønske i lang tid. Vores brugere vil gerne på små udflugter, og de har allerede været af sted i Dragør og på Papirøen. I september måned går turen blandt andet til Aldershvile, Helsingør Værft og Køge, og der kommer flere ture i løbet af efteråret. Værestedet har allerede taget bussen i brug og de er utrolig glade for at komme mere rundt. Derfor synes vi, at der grund til at fejre, at vi nu har fået en minibus, siger aktivitetscentrets daglige leder, Lisbeth Mondrup. Bussen blev indviet ved en lille event i Aktivitetscentrets lokaler i Hvidovregade torsdag eftermiddag, hvor Partyblæserne stod for underholdningen, og bl.a. borgmester Helle Adelborg kiggede forbi for at deltage i indvielsen i minibussen. Hun var med til at klippe den store, røde sløjfe, bussen var bundet ind i over: - Det er dejligt, at have et fast sted at komme, som man kender godt - men det er også rart, at ens aktionsradius - ens horisonter - engang i mellem bliver udvidet lidt. Jeg håber, I får rigtig mange gode fælles oplevelser med bussen, siger borgmester Helle Adelborg. Hun havde taget en gave med fra kommunen i form af fire picnictasker med bestik og service til at have med i bussen. Bussen har plads til otte personer, og den skal bl.a. bruges til små ture for de pensionister og efterlønnere, der benytter Aktivitetscentret - og til mindre ferieture for samme gruppe. Men også Værestedet for Demente, der ligger i Aktivitetscentret får glæde af, at kunne komme mere ud i hverdagen.

Publiceret 01 September 2015 08:00