Morten Thaysen

Morten Thaysen

Præsten i Varde går revyvejen

Der øves tekster på højtryk i 7-kantens revy trup. Fra den 30. september til den 3. oktober opføres der igen Revy på Kanten på Hotel Arnbjerg i Varde.

Af
Kim Schou

I år er der kommet endnu mere variation og endnu flere dygtige folk på tekstsiden til revyen.
Udover 7-kantens tekstforfattere som Jens Jager, Robert Fast, Bjarne Fuglebjerg og Kirsten Tandrup, har både Georg Røn og præsten Morten Thaysen samt to medicinstuderende i Odense, Frederik Pustelnik og Ulrik Havshøj, fået tekster med i revyen. De vil med deres ord-puslerier få os til at falde på halen af grin eller lade os dvæle lidt i eftertænksomhed over hverdagen i dagens Danmark og Varde kommune.

Kendt præst

Morten Thaysen er kendt for at have ordet i sin magt både fra prædikestolen og til diverse kirkelige handlinger.
Morten blev af 7-kanten opfordret til at prøve kræfter med at skrive revy, og udtaler om opfordringen:
"Revy på kanten er et udtryk for, at Varde kommune, er et sted, hvor man stadig kan grine af sig selv. Revyen er med til at se på sig selv og årets gang fra den humoristiske side. Det er altid sundt. Derfor sagde jeg ja tak til at være med - selvfølgelig også fordi, det er sjovt at prøve. Udfordringen har været at øve sig i at se på, hvad der sker i kommunen ud fra den "skæve vinkel", og så samtidig håbe på, at andre også synes, at det ligeså sjovt, som jeg selv synes," fortæller han.

Georg Røn

Georg Røn

Georg Røn

Georg Røn er en 'gammel kending', når det gælder ordsmederi.
Georg grundlagde i 1978 sammen med Per Breinholt, Blåvandshukrevyen “Sand i Øjet”, og har i årenes løb leveret mange tekster til diverse revyer i kommunen.
Georg er også forfatter til fire bøger, hvoraf den seneste “Esbjerg-Antarktis, Tur/Retur” udkommer til december. Desuden har Georg i mange år leveret satire tekster og tegninger til både Varde og Esbjerg Uge-Aviser. Georg er oprindelig radiotelegrafist med 17 år til søs og 27 år på Blåvand Radio. Frederik Pustelnik er koreograf Berit Borgs 'gamle' elev fra Varde Egnens efterskole, og Berit har fulgt Frederik lige siden nu i hans revy arbejde i Odense, derfor også tekster fra de to medicinstuderende.
Det bliver med sikkerhed en munter og underholdende revy!
Billetter fra 150 kr samt tilvalg af menu på www.7-kanten.dk

Et udvalg af Revy på kantens medvirkende på kyssebænken i Varde Sommerland Foto: Ole Fredslund Gudmundsen

Et udvalg af Revy på kantens medvirkende på kyssebænken i Varde Sommerland Foto: Ole Fredslund Gudmundsen

Publiceret 01 September 2015 10:00