Der samles på søndag 6. september ind til Red Barnet - men foreningen mangler indsamlere der vil støtte op om den gode sag

Der samles på søndag 6. september ind til Red Barnet - men foreningen mangler indsamlere der vil støtte op om den gode sag

Red Barnet mangler stadig mange indsamlere

Når Red Barnet på søndag samler ind over hele landet skal der flere indsamlere til i Randers. Lige nu står man nemlig og mangler frivillige der vil bruge et par timer for den gode sag på søndag 6. september
 
Igen i år er temaet ”Børn i katastrofer – hver time tæller!”, for der har aldrig været så hårdt brug for pengene som nu. Aldrig har så mange børn været fanget i katastrofer, såvel naturlige som menneskeskabte.
Hver time tæller, for hver mistet time kan koste liv blandt skrøbelige børn, men hver time tæller også under indsamlingen:
"Hvad enten du kan klare at samle ind i én, to eller tre timer, kan du gøre en mærkbar forskel.  Og, som mange af vore indsamlere var enige om sidste år: Hvis du gør det sammen med en ven eller to, kan I få en rigtig fin fælles oplevelse – og god motion, specielt hvis man beder om en trapperute", siger Kate Brejnholt, formand for Red Barnet Randers.
Det er også blevet en god tradition i mange familier, at man går med børnene for at lære dem, at der er mange børn, der virkelig har brug for hjælp, og sidste år kunne vi høre, at mange børn havde haft en dejlig eftermiddag og var fulde af gode historier!
Man kan let tilmelde sig på Redbarnet.dk (eller ring til 3012 3112), og ruten + din indsamlingsbøtte kan hentes fredag 4. september 14-17 eller søndag morgen 9-11 i Kulturhuset.
”Hvis du ikke selv kan samle ind, kan du alligevel hjælpe os meget!” siger Kate Brejnholt, formand for Red Barnet Randers.
”Du kan være med til at hverve indsamlere ved at fortælle venner og bekendte, at de virkelig kan gøre en forskel. Del evt. et opslag fra Red Barnets Facebook-side”
"Og husk lige også at fortælle vennerne, at der er et gavekort fra Stena Line (gyldigt fra 17/8 – 30/12 og 2/1- 17/3 2016) til alle fremmødte indsamlere. Og til jer, der samler ind med et barn, hvad enten det er eget barn eller barnebarn eller naboens - bemærk lige, at Randers Legeland sponsorerer en gratis billet til alle børn, der er med til at samle ind", fortæller Kate Brejnholt.

Publiceret 01 September 2015 12:45