Frederik Jensen.

Frederik Jensen.

- Vil løbe længere end jeg nogensinde har gjort...

Frederik Jensen vil løbe 22 timer. Han forsøger at skaffe rundesponsorer, så hans løb indbringer så mange penge som muligt til stafetten

Jeg er en ung single studerende på 25 år. Jeg har boet i Hvidovre i lidt over tre år, imens jeg har studeret på Copenhagen Business School. Ellers er jeg født og opvokset nede på Lolland.

Af
Bedste hilsner Frederik Jensen

Jeg har før sommeren færdiggjort mit bachelor på CBS og er lige startet på min kandidat i Supply Chain Management også på CBS. Jeg har netop også fået ny arbejdsplads, hos GS1 Denmark som studentermedhjælper, så jeg er generelt ved at lære mange nye mennesker at kende. Jeg løber som regel sammen med det dejlige løbefællesskab Running Hvidovre, hvor jeg har været et glad medlem i 2 år. Her prøver jeg at være så fast en del af tirsdag og torsdagsholdet, selvom det kan knibe ind imellem. Det er også sammen med Running Hvidovre jeg kommer til at løbe stafetten. Min inspiration for at prøve at løbe i 22 timer kommer fra, da jeg løb Salomon Hammertrail tilbage i maj, hvor jeg løb 50 km ved Hammerhus på Bornholm. Herefter besluttede jeg mig for at jeg også skulle prøve kræfter med nogle endnu længere distanser. Derfor kom jeg på ideen at kombinere muligheden for at kunne samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse og motivere mig til at løbe endnu længere end jeg nogensinde har gjort før. Målet vil være at løbe 400 omgange af 400 meter svarende til 160 km og finde sponsorer til at donere minimum 10 kr. samlet per omgang. Selvom underlaget og ruten generelt må regnes for at være noget hårdere for Salomon Hammertrail end Hvidovre Station, så vil løb gennem 22 timer stadig være de absolut hårdeste jeg har udsat mig selv for og jeg vil helt sikkert blive max presset.

null

Publiceret 01 September 2015 08:00