Lyscermonien er fantastisk flot og meget bevægende - der er allerede på nuværende tidspunkt solgt 150 lysposer.

Lyscermonien er fantastisk flot og meget bevægende - der er allerede på nuværende tidspunkt solgt 150 lysposer.

MÅL:

Europas flotteste lysceremoni

Stafetten håber på at kunne præsentere Europas flotteste lysceremoni. Lysposerne kan blandt andet købes på nettet eller på selve dagen

Lysceremonien er et af de absolutte højdepunkter ved Stafet For Livet. Den begynder lørdag den 5. september kl. 21.30 med de mange hundrede solgte lysposer med tændte lys som omdrejningspunktet.

På hver pose er skrevet en hilsen, lavet en tegning, anbragt et billede eller andet, der minder om hvad baggrunden for stafetten egentlig er: Kræft. Mange poser er solgt på forhånd af de frivillige, holdene og andre omkring stafetten, og på selve pladsen på Hvidovre Stadion sælges lysposerne også i løbet af lørdagen. Det sker fra lysteltet, der ligger lige ved siden af infoteltet. Hver pose koster 50 kr., der ligesom alle andre går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Hvis du gerne vil støtte stafetten og Kræftens Bekæmpelse ved at købe en lyspose, men ikke har mulighed for at købe den på forhånd eller på selve dagen, kan du gøre det over nettet. Det sker via Hvidovres hjemmeside under stafetforlivet.dk Og du kan stadig forsyne posen med en personlig hilsen eller andet til den eller de personer, du gerne vil mindes eller støtte. Skriv din tekst på nettet, så vil Stafet For Livet i Hvidovre sørge for, at den også kommer på din egen pose i ceremonien. Med over 150 solgte lysposer på nuværende tidspunkt bliver det en lysceremoni du ikke kan gå glip af! Vi ses på Hvidovre Stadion den 5 og 6 september!

Publiceret 01 September 2015 08:00