Optakt:

Bille, Johnson Laursen og Paulsen klar til Søhus Stige

EfB lader en række spillere med småskader og fysisk belastning sidde over i pokalkampen mod det fynske serie 2-hold, Søhus Stige BK, tirsdag. Tilskuerne på Rema 1000 Arena kan dog se frem til at opleve blandt andre Nicki Bille, Ryan Johnson Laursen, der gør comeback efter skade og sygdom, og EfB's nye spiller, Bjørn Paulsen, der skiftede til klubben fra SønderjyskE i transfervinduets sidste døgn.
"Vi skal møde et serie 2-hold, vi skal lave en ordentlig præstation, og vi skal videre i turneringen. For at vise, at der er forskel på seriespillere og professionelle fodboldspillere, skal vi holde fart i bolden, spille med optimisme og glæde – og give hjemmeholdets tilhængere en god fodboldoplevelse," siger EfB-cheftræner Michael Pedersen.
Han lader spillere som Michael Almebäck, Michael Jakobsen, Magnus Lekven og Mikkel Vestergaard sidde over, og Casper Nielsen og Mathias Kristensen er på landsholdsopgaver. Det giver plads til blandt andre de to U18-landsholdsspillere, Jeppe Schultz og Mark Brink, i truppen.
EfB's trup til kampen i anden runde af DBU Pokalen mod Søhus Stige BK tirsdag den 1. september kl. 17.15 på Rema 1000 Arena i Stige:
30. Martin Dúbravka
35. Jonas Jensen
3. Daniel Stenderup
5. Bjørn Paulsen
9. Mick van Buren
14. Nicki Bille Nielsen
15. Ryan Johnson Laursen
18. Leon Jessen
20. Hans Henrik Andreasen
22. Mohammed Fellah
25. Jeppe Brinch
27. Robin Söder
29. Mark Brink Christensen
33. Kevin Mensah

Publiceret 01 September 2015 14:45