Transfer:

SønderjyskE henter Dal Hende

Superligaklubben SønderjyskE har med omgående virkning købt Marc Dal Hende i FC Vestsjælland

Af
pra

Den 24årige kant- og offensivspiller har underskrevet en kontrakt, der løber til sommeren 2017, og sportschef Hans Jørgen Haysen ser frem til at få ham i aktion i SønderjyskE:
"Marc Dal Hende er en rigtig spændende spiller, som hører hjemme i Superligaen. Da vi fik muligheden for at få ham tilknyttet, var det én af prioriteringerne her på transfervinduets sidste dag. Vi har endnu ikke set hans højeste niveau, og vi ser det naturligvis gerne forløst her hos os. Marc Dal Hende kan dække flere positioner, og er en ærgerrig og arbejdsom type. Egenskaber, som vi værdsætter her i klubben.  Nu glæder vi os til at byde ham velkommen som ny spiller i den lyseblå trøje," siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE var det bedste valg

Marc Dal Hende havde også andre tilbud på hånden; men havde ikke problemer med at træffe beslutning om sin nye klub:
"Jeg er ikke i tvivl om, at SønderjyskE er den rigtige klub i forhold til min videre udvikling. Her er et super spændende setup, og med ny træner og flere nye spillere i truppen har SønderjyskE fået en meget flot sæsonstart," mener Marc Dal Hende, som også har ambitioner om at blive en kampafgørende spiller i sin nye klub:
"Jeg kan tilføre noget fart og styrke i én mod én - duellerne, og i assistspillet frem mod målet. Jeg bliver en del af en meget velfungerende trup, og er også klar over, at jeg skal arbejde hårdt for at gøre mig gældende i startformationen," understreger han.

Marc Dal Hende

Alder:            24 år (06.11. 1990)

Højde:           179 cm.

Vægt:           75 kg.

Position:       Kant/Offensiv midtbane

Trøjenr.:        7

Kontrakt:      2 år (30.06. 2017)

Tidligere Klubber: FC København, Viborg FF, AB, FC Vestsjælland

Publiceret 01 September 2015 07:00