Ændringer hos Skare Byg

Skare Byg Koncernen meddeler om strategiændring i koncernens selskaber. Skare Byg A/S varetager i dag produktion og salg af fritidshusmærkerne Seest Huse® og Kærfort Huse®, samt helårshusmærket Frydkjær®.
Grundet stor ordretilgang og efterspørgsel af selskabets fritidshusprodukter samt stor aktivitet i koncernens udviklingsselskab med storprojekter for eksterne bygherrer samt egne projekter, er det besluttet i fremtiden udelukkende at fokusere på fritidshuse og projekter, hvilket Skare Byg A/S' elementproduktion også oprindeligt var baseret på.
Fritidshusprodukterne sælges fra 2 store udstillingspladser, Nordager 2 i Kolding og Fritidsbyg, Kongevejen 59 i Allerød.
I strategiændringen er det således bestemt at udfase helårshusmærket Frydkjær® og rettighederne til 12 forskellige helårshus-arkitekturer. Skare Byg A/S overtog rettighederne til salg af Frydkjær® i foråret 2009.
I forbindelse med strategiændringen er den Adm. Direktør for Skare Byg A/S fritstillet. Den daglige ledelse i Skare Byg A/S varetages af Salgschef Ida Skare, Økonomichef Sissel Elholm og Projektchef Christian Duus.

Publiceret 04 September 2015 16:00