Borgmester Flemming Christensen tog det første spadestik til de kommende 20 års udvikling af Søndre Havn i denne uge.(Foto: JCJ)

Borgmester Flemming Christensen tog det første spadestik til de kommende 20 års udvikling af Søndre Havn i denne uge.(Foto: JCJ)

Første spadestik på Søndre Havn

I denne uge lød startskuddet til de kommende 20 års udvikling af Søndre Havn-området.

Af
Martin Rasmussen

Søndre Havn-området kommer i den grad til at ændre karakter gennem de næste 20 år, når virksomhederne i området erstattes af boliger, erhverv og kulturtilbud, og i denne uge begyndte arbejdet for alvor, da borgmester Flemming Christensen kunne tage det første spadestik til Køge Kysts udvikling af havneområdet i de kommende årtier.
Inden for få år vil de første boligbyggerier skyde op på Søndre Havn, men først venter en byggemodning af området. Den ventes i første omgang at tage omkring otte måneder, mens selve byggeriet af boliger ventes at kunne gå i gang i begyndelsen af 2016.
- Direkte havudsigt fra topmoderne boliger, en bystrand i forhaven og gode indkøbsmuligheder i baghaven tæt på København. Dette er endnu et bevis på den hvirvelvind af positive ting, der sker for Køge i disse år. Vi kan godt være stolte af Sjællands regionale kraftcenter, siger Flemming Christensen i forbindelse med det første spadestik.

Publiceret 04 September 2015 11:30