Watersports - rushing jet bike

Watersports - rushing jet bike

Jetski-show i Aabenraa

DM-finalen i jetski og vandscooter afholdes i Aabenraa fredag til søndag

Sønderstrand i Aabenraa kommer igen i år til at danne ramme om den afgørende dyst mellem Danmarks bedste jetski og vandscooter-udøvere.
Dansk Jet Sport Union (DJSU) afholder nemlig tredje etape og DM-finale i jetski og vandscooter i Aabenraa den 4., 5. og 6 september.
Det er nu fjerde gang, at DJSU afvikler en DM-afdeling i Aabenraa,
"Alle glæder sig altid meget til at komme tilbage. Vi syntes selv, at det er meget imponerende, da der ikke er nogen udøvere som deltager fra Aabenraa. Flotte omgivelser og en imødekommenhed for vores arrangement fra kommunen og Aabenraa sejlklub har dannet et godt og solidt grundlag, som vi gerne vil udbygge i de kommende år," siger Simon Elkjær, formand Dansk Jet Sport Union og nævner muligheden for at et skandinavisk mesterskab i Aabenraa i enten 2017 eller 2018.
Deltagerne ved årets stævne kommer fra hele Danmark samt Norge og Sverige.
Fredag har publikum mulighed for at prøve en vandscooter på det lukkede område i tidsrummet mellem klokken 17.00 og 18.00. I tilfælde af stor interesse vil arrangørerne udvide tidsrummet. Derudover byder fredagen på fri træning for deltagerne klokken 14-20.
Lørdag begynder første heat klokken 11.00 og andet heat klokken 14.00. Søndagens heat begynder klokken 11.00.
Der dystes i klasserne Junior, Limited Klassen, FUN klassen, Novice Klassen, Kvinde klassen, Vandscooter N/A, Vandscooter, GP Klassen og Freestyle.
Det er Dansk Jet Sport Union, der står bag arrangementet i tæt samarbejde med Aabenraa kommune og Aabenraa Sejlklub.

Publiceret 04 September 2015 09:00