Foto: Kim Toft Jørgensen

Foto: Kim Toft Jørgensen

Mølleparken har fået sig et åndehul

Hele sommeren har beboere og brugere af Mølleparken haft et åndehul i form af haven og huset 'Perlen Felicita' i foreningen Sønderskov. Der cykles og køres til haven, som plejecentret ikke ejer, men må bruge alt det, man vil.
Med et klip i den røde snor sørgede byrådsmedlem Svend Erik Petersen i dag for, at brugsretten til kolonihavehuset og den tilhørende have blev officiel. Haven ejes af Claus Mikkelsen og Maria Christensen. Claus' far Ove Mikkelsen er formand for vennekredsen på Plejecenter Mølleparken, og på den måde er have og plejecenter koblet.
"Vi nyder at have mulighed for at bruge haven. Vi cykler ud med beboere i vores rickshaws eller kører derud i bil. Når vejret er godt, er det et fantastisk sted at være, og vore beboere nyder det," fortæller aktivitetsmedarbejder på Mølleparken, Hanne Køhler.
Indvielsen blev fejret med snoreklip, mad og drikke, og musik som 'Kalle' leverede.
Med på turen var bl.a. Mølleparkens 'herreklub', som mødes til frokost på Mølleparken hver torsdag. Herreklubben er også flittig bruger af havekolonien, hvor medlemmerne bl.a. dyrker krydderurter til den snaps, som er en vigtig del af den ugentlige frokost.

Foto: Kim Toft Jørgensen

Foto: Kim Toft Jørgensen

Foto: Kim Toft Jørgensen

Foto: Kim Toft Jørgensen

Publiceret 04 September 2015 13:00