Kim Boisen i aktion i sin aldrende BMW.

Kim Boisen i aktion i sin aldrende BMW.

Sidste omgang i Bimmeren

I den forestående weekend kører Kim Boisen for sidste gang i sin BMW

Af
Af Svend Mikael Larsen

I den kommende weekend køres det 8. ADAC Ostsee-Rallye, og det bliver sidste gang man får mulighed for at opleve Boisens lynhurtige blå BMW M3 i aktion. Boisen Motorsport er i fuld gang med et nyt og ambitiøst projekt. Det er en ny rallyvogn, og den bliver bygget helt fra bunden, og den vil først stå færdig i foråret 2016.
ADAC Ostsee-Rallye har start og mål i Grömitz. Der kommer igen mange topkører til start ved det tyske mesterskab. Ruben Zeltner i Porsche GT3, Wallenwein i Skoda Fabia R5, Corrazza og Gassner begge i Mitsubishi. Samtidig deltager også Opel rallye Cup, så der er et samlet felt på over 80 deltager. Denne gang er det Dan Johannsen, som er co-pilot og vil læse noterne højt for Kim Boisen.

Vemodig Boisen

”Jeg glæder mig helt vildt til at køre i Ostsee Rallye, som jeg helt klart mener, er et af de bedste rally. Samtidig er jeg selvfølgelig også lidt vemodig. Vi har nu kørt over 50 rallyes i BWM"en og kun udgået 4 gange i alt. Det synes jeg er meget flot, og selvfølgelig skal der også lyde en meget stor tak til serviceteamet, som altid står bag mig,” siger en lidt rørt Kim Boisen.

Klassesejr og top 3

”Som Kim fortæller, har BMW"en rundet de 50 rallyes, og jeg synes, det er vigtigt at nævne, at Kim Boisen har vundet sin klasse hver gang. Det er sgu' da helt okay, synes jeg. Vi håber selvfølgelig på en top 3 i afslutningsløbet, men jeg tror ikke, de andre er helt enige med os. Vi vil dog gøre alt vi kan for at opnå et godt resultat,” lover Dan Johannsen.

Publiceret 04 September 2015 11:00